[PS/XB/PC] Street Fighter 6 (4) 成街都係ken

986 回覆
9 Like 3 Dislike
勁慢係指動作,唔係波速
波速慢係好撚勁
原地跳都避唔到
係,原地跳都避唔到,痴媽根, 唔係隻隻角色有過波技, 過波要消耗EX

我玩本田, 22000分左右, 打波升角基本上原全係比人打獲金.

龍, KEN, 軍佬, 新角呢幾隻波升角色打到我真係好灰, 對手唔屈波昇我都未必一定蠃, 屈埋波昇基本上係無得打, 如果對手仲識PARRY我招後前拳既話

基本上係無可能蠃, 我已經完成唔知道點入人了
ex頭槌 百貫落?
行前少少唔好畀佢全版,之後佢一放波就下上腳坐佢老未
d pro玩家係岩岩出個時用左一排 就冇用 比想像中少人用
佢D下輕拳好煩, 可以點駁都得...
手長腳長跳攻擊又刁鑽...
日本職業玩家放佢喺最底嘅tier
開頭好似吹到神角黎
想問下如果打jamie佢瘋狂spam 5hp可以點解
有冇tier表睇下
咁多隻都s級
頭10場先輸4場後連贏6場,10場入面1個白金對手都冇但分咗去白金4

完全唔夠打
隱分高
最高都係得白金1嘅Kimberly同白金1嘅Aki

而家隻Ryu由白金4跌到白金2,30幾勝率
2隻白金+6連贏,真係唔意外
sf6計rk係好鬆手,不過你又輸得慘左D
https://www.youtube.com/live/6NaVJ7CiV-w?si=WW85xPpgq8MApB2L
6:25:35 打後有chris wong, hotdog, humanbomb
請教各位,係咪無論買美版日版歐版都唔會妨礙上網同香港人對戰呢?
thankyou
對D JP真係輸多贏少, 尋晚係BH打一個直落輸十鋪...
後尾睇佢本身唔係用咗好耐...(咁掛住瑪隆TITLE, 應該其他角色用到上位等級呱?)

其實個個套路都係差唔多, 但係硬係打唔贏...
打JP真係打到好似射擊避彈GAME咁...

不過輪嘔心程度唔及印度佬...
數量好少, 但係撞親都打到抆....
冇影響,應該淨係睇你IP地區
一齊睇新加坡白金賽 支持香港選手
https://www.youtube.com/live/5Ejl0VWdAPc?si=DlgHfEIH-F7I9DKp
喜報 CW打贏tokido
依家都好神,youtube條條片有佢份9成都贏,daigo/ tokido用ken都搞佢唔掂好心capcom改弱佢啦,扣血扣得咁狠,春麗踢幾十腳都唔夠佢駁幾hit扣得多
啱啱新加坡先打完 CAPCOM Pro Tour 2023 Day 2
唯一打到入 TOP 64 既 HIKARU AKI 都畀人OUT左出局
直播留言既日本人都話 AKI 入到 TOP 64已經好勁

初初睇 NEMO 喺 twitch 直播練左好耐 AKI,
但最後比賽都係用番 JP

梅原都玩過下 AKI, 至於感想就可以睇片睇佢講乜

https://youtu.be/K4x1b4-eKNo?si=iStlq6cbmx1mmHox
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞