ROG首款Windows操作系統掌上電腦! ROG ALLY[4]

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
幾時會有埋6GB RAM比gpu呢個選項
正常BIOS刷左就會係默認6GB....除非ASUS改左BIOS SETTING
只有4同8,或者更少。獨缺6

註:未更新0323
如果有國際保就唔驚

其實唔洗賣走NS我唔玩PS5都放係度食塵做裝飾
更新完可以1-8任揀

點解唔買返ally
Switch 都唔係值好多錢可以留就留
仲諗住搵日屌爆屎眼石做乜冇6GB vram分配咁撚柒。

結果轉個撚頭一次更新解決兩個大問題
一定要係bios到set,有啲唔方便。用Armoury Crate SE見唔到有5/6/7呢個選項
輪到Armoury Crate SE未有update 等啦
想問下點乒到呢個畫面?已更新0323
開機嗰陣撳實音量「-」鍵

如果介面都要繁體

要下面✅埋呢兩個
部機完全唔適合玩fps game,發覺係玩唔到
冇輔助瞄準/唔慣手製
你可以插鍵盤滑鼠
我有desktop,咁樣有啲無謂
部機好似input lag好嚴重
我sd +$同你換
我只係話唔係咁適合玩fps game 啫,唔代表我唔用嚟玩其他game
呢兩日用佢嚟玩潜水佬好正

係啲QTE好似好難㩒
想問下有無方法可以即刻閂到個mon?

次次按電源鍵,個mon都係閂左一秒,跟住又著返

我揀sleep mode,佢又係閂左一秒,跟住又著返,去左登出畫面

點解閂個mon 都咁難

利申,已經set 左唔用1~3分鐘就自動閂mon,不過唔識手動閂mon

同埋我差緊部機,個mon 都係著住
德馬等左成個星期 preparing for dispatch 都仲未出貨
呢兩日見到有日期出左 8月頭 SHIPPING
岩岩CANCEL左張舊單 再落過, 而家等8月頭出貨
想問下香港有無邊度有機試玩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞