ROG首款Windows操作系統掌上電腦! ROG ALLY[4]

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
全速風扇嘈唔嘈?
幾嘈下

用耳機或者喇叭大聲就好
嘈過SD, 諗起四月講個賣點,笑死人
佢部機整到好似SD咁厚一定得,個散熱器大啲,同埋可以用雙銅管。咁樣犧牲體積同重量,應該700g起跳,不過可以推高好多TDP,效能可以同miniPC並駕齊驅,我覺得都係好好嘅賣點

呢部野嘅賣點就係700鎂同埋唔係支那品牌,後門機會相對細好多。而家支那手提機要減價迎戰
之後再加埋水冷
thanks
今晚返去換完ssd就開始搞

尋日淨係試咗下佢跟果隻moving out

個Mon真係靚過SD好多

但題外話,德馬買,一開封個Mon有個小小嘅點係Mon,抹唔走,好彩唔係完美主義者
有無邊隻Dock 推介 可以有埋HDMI output
諗多咗,佢最盡咪玩到VC均熱板
好似rog phone 7d 咁開個lon 再加把價值799 既風扇配件
實際少少加導管同VC板已經好夠做
幫推,我都想知
你睇吓邊個ching嘅dock可以推30W?我果個推25W就費事推薦
導管做出黎再可外加風扇(另售)
有無人試過用到microsoft remote desktop?

我已經升左win 11 pro,改左用password而唔係pin,入極都話this user account do not work
請問原裝機袋那𥚃買到?
我先唔畀399買個袋
求其淘個四十人仔袋就算
仲夠位擺埋尿袋 紙支架 藍牙滑鼠&藍牙鍵盤
英國收埋VAT先至£25
用實體鍵盤可唔可以打開「控制中心」同埋「Armoury Crate」?

如果得,要點做?

好撚癲
等緊審批,睇唔到留言。
留言有啲咩?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞