ROG首款Windows操作系統掌上電腦! ROG ALLY[4]

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
比人問翻新既梳屎係邊又懶神秘咁唔講得
個閪格十足D既得利益者咁
出咗一年就返新,啲SSD係唔係用嚟掘礦
我係用hibernation
真係笑左
大把又平既2280唔用,要用2230黎掘礦
2230除左手提機外,真係諗唔到咩地方用2t2230
大把人當sd card當手指用啦

我身邊有兩件,一插相機就出Err
九唔搭八
都係果句,Trust you bro
中文係咪休眠?有時醒返會彈game
話左個次係唔同性質
同埋你頭先又屌緊翻新件,咁你依家又講災難事件

btw我淘左隻2tb開心使用中
2280都可以當手指,又平d,2280我知係好多翻新件,2230翻新真係第一次聽
同埋SN740都算新仲要咁快就有洋垃圾
成日拎咩sandisk災難事件出黎講,人地係外置hdd出事,關咩m.2 ssd事
之前samsungnote7爆炸又唔通samsung洗衣機都有事咩
識少少扮代表咁
不過腦場2230 ssd
deck熱門嗰段時期 腦場舖部分都係淘寶買落嚟 然後賣貴成倍
而家最伏都係腥鬆莫屬,0E隻鑊炒到全世界都知

之前仲諗緊腥鬆啲SSD點解咁平,求其睇吓reddit同巴哈,原來真係「我有一批很便宜的牛肉.jpg」
香港地班狗不嬲賤過閪架啦
最出名就係"水行貨 即係行貨 不過係水 佢間鋪自己保 即港行"
真「袋你」啲錢
呢個有印象 當時deck行貨未出
已經有舖頭兩腳插頭自稱行貨 保三個月
想問xbox pass 未開係唔係可以遲D開先計3個月?
真係太多game玩未想咁快開xbox pass住
Oculus Quest 2水扮行
想問下有咩DOCKING SUPPORT到 30W MODE 同埋可以棟部機上去?
唔係 佢有得比你選幾時開通
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞