ROG首款Windows操作系統掌上電腦! ROG ALLY[4]

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
上個po我先比人屌完個名做乜唔加返「拒賣港行」,提下想買嘅巴打唔好做水魚啦

港行6999
美版usd699
想請問Best Buy用咩集運返嚟?
仲未下定決心買

睇嚟自己唔係太需要呢部機
成班on 9仔做白老鼠仲一齊柒??

肯定感恩節大減價
直接係香港買部水貨5950 好過啦, 唔洗等,又唔洗重裝windows 轉語言
等得嚟都出新款轉cpu 啦
今日買咗萬能插 用原裝EU火牛
瞓喺床玩帶Steam game
玩咩game
上一個Post比SSD螺絲搞死既柒頭同大家Update一下
Strip到拎去ASUS都話唔會冒險整 只可以由佢繼續用
建議大家真係小心換
然後如果有港行既水魚,或者有國際保既,都係建議各位巴打拎上去比佢換啦
(然後呢個Notice除左我去到皇家之外呢,係從來無係佢地任何渠道見過有講過既,先至on99自己落左手
睇字面,水保唔受吧?
我去整就冇叫我Present單既,咁岩經過碰下運氣都無不可,我見佢地都係即場入去整
之前用美馬laptop 拎上去叫佢幫手裝ram 都係免費
掌機唔知佢點計
有無咩6合1 介紹?係咪有PD100W個D都OK?
新機使唔使開一次機先換SSD?
最穩陣MacBook 15’150W火牛
有冇人用ally玩fifa 23一到過場畫面就lag
個fps drop到得返2x, 但係去返踢嗰下就好鬼順

打嗰陣已經插左電 + 30w mode
low setting + 720P + AMD RSR
剩係過場畫面出事,即係入左波慶祝就lag
踢嗰下上到90fps, 但D字起哂格咁濟
上youtube search 差唔多條條片ally玩fifa 23都有呢個問題出現
係fifa既問題 無optimize 過場畫面
你哋個Mon貼喺邊買?街無乜地方有
window 用搖杆會唔會好唔方便?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞