ROG首款Windows操作系統掌上電腦! ROG ALLY[4]

1001 回覆
1 Like 8 Dislike
大家近排拎嚟玩乜多
E+ 夏季特價 最平嗰部64G三千唔洗
換埋條SN740 2T都唔洗四千
三千五 2手邊個買
太平留起自己用算啦,始終都唔係差
潛水佬睇落唔錯
好彩我夏特前一日賣左部64行
大把,Jsaux貴少少,有鬼佬測過係得

自己買咗其他牌,平一百港紙,但出到25

其實應該一樣,打遊戲都係出30
唔介意風扇聲,手動模式同turbo相差十幾度,人哋好似係燒TURBO。我覺得手動幾好,吹出嚟嘅風多左,明顯冇咁熱,對TF位有幫助
輕鬆game gal game就求奇
gal game 如果你開30w畀佢跑
佢都可以行到2x W 痴q線
唔出奇

機戰30開爆曬,都係10W,但轉Turbo,佢就會食得更多W,但表現冇咁分別
個人就玩獨立同r18多 sd專for steam
DLsite個D有可能玩唔到 個人就接受唔到
為左玩到D game個人點都係揀rog ally
唔知點解我玩heavy rain 開25/30 turbo 會卡機+gpu使用率0%
開15w就冇事順到仆街
呢個就係鳩衝Ally其中一個要點,另一個要點就係價錢同規格好有誠意。初代共碩Win手提機=測試猿係真嘅

SD同Ally其實好易取捨,視乎要性能和多元還是要穩定安心。穩定安心嘅前提係只用SteamOS
依個問題真係要等asus搞
嘥咗好多電
降到3000就人問,睇你自己啦。。。
Gal game 1080都幾有必要
廢事啲女圖矇查查
呢隻+D4+DBZ Kakarot
如果其他支那手提機都係咁,咁姐係唔會搞
今日開機 左邊Joystick突然只可以上下方向郁 左右方向冇反應
google左原來外國都有班人係咁
暫時好似冇解決辦法只可以換機
我update晒啲bios唔知有冇關係
邊度開?我驚我開咗
講係咁講,但有新嘅舊都預咗發毛多
外國啲人話係hardware問題
重裝window bios都冇用
部機好地地玩左一個月都冇事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞