去左人生洗腦課程,記錄晒入面所有內容細節 (2)

1001 回覆
1183 Like 6 Dislike
其實都係嗰堆…
見到有個brian cha同mad呢啲都有上…
又真係有好多個係咪就係嗰啲小組?
樓主上堂嘅時候有冇小組

同埋原來佢哋嘅共通點都係會有單為小朋友籌款嘅嘢
連個協辦機構都一樣
即係咁多年都係用同一種套路

自己人生都要靠人哋教,不如死左佢啦,上堂果班
Lm
高級課程交唔到人畢唔到業咁又會點
會綁架你?佢個課程有咩認受性咁巴閉

btw樓主開得po人地都知你邊個 5個人又有partner好易估姐你又會唔會驚俾人綁
佢主要教人點上網做生意,做老闆

佢會教你點setup個platform,點放廣告,用咩keyword喺個platform,再放去咩platform宣傳,去“吸客”嚟買

其實教嘅嘢probably 係work嘅,相比起一個人完全未喺網上做過呢啲嘢,問題係Brian收個水魚價教人
有冇同partner係度相認
報料話送咩熱狗券
報過3次
相同片佢哋用埋放上youtube同網頁
券我就未收到過一次
呢條女好似係 HA 做 Nurse 好似有仔 係佢組長
樓主好勇,支持
乜嘢叫佛學嘅空?
5隻mad負皮狗,係有料咪上黎駁下囉柒鳩廢閪
最驚佢同個女講 話識左個定力都好夠既人 然後爆左你
保護自己要緊!

我見有d 閉路電視係熄燈後都錄影到,但當然朦好多。雖然目測無cam, 但呢d下流公司有咩做唔出,可能好多地方暗位有set。見你話可能會去其他相似公司冒險下,所以提提,如果佢有熄燈催眠,可能照做下樣~ 然後一邊提醒自己抽離

你真係好好定力!好人一生平安!
點解要畢業?拉唔到朋友入會咪唔好畢業囉,橫掂都上完堂
禾油 都好洗腦
同洗腦課程勁似
又係四大支柱
遲到又要哦你一大輪咁
正解

其實gym撚同美容雞 都係運用同一個手法

咁瘦弱點溝女/塊面咁多瘡好樣衰

係咁打擊你自信

你會駁咀,自然就知你唔係佢target

見你好似俾人督中死穴,就開始疲勞轟炸,洗你腦

令你半推半就 簽巨額合約
你咁講我都未必覺得自己夠定力
咁又有啲唔同既
ocamp係因為要識朋友而且以後仲有好多一齊見面既機會,所以會大啲壓力
呢啲course三唔識七,日後都唔諗住再見,使咩同佢客氣
不過聽落個催眠氣份好誇張 感覺真係要提住自己抽離
你地點樣撚個媒
柒頭係佢爸爸咪係受眾囉
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞