去左人生洗腦課程,記錄晒入面所有內容細節 (2)

1001 回覆
1183 Like 6 Dislike
㩒錯負皮
你有追哂post就知佢地唔係講兩講咁簡單 唔止疲勞轟炸你 多方面轟炸你
佢地專係從弱點進擊 要夠定力同清楚佢地D套路先唔會比佢地影響到
上完有無幫到佢賣保險
lm支持
識人都有join類似嘅嘢 間嘢叫legacy
http://www.legacy-hk.com/index.aspx?sCityC=C02
呢啲朋友,要唔要都擺
清嘅意志力,記憶力同分析力都好強
Btw, 我上呢啲堂一定瞓著
佢個樣好奸
當年上過類似咁嘅課程
然後有個做亮碧思嘅入嚟搵食
襯你俾人洗咗腦就入位
不過佢都算係咁
上個course好似要4000蚊
呢啲真係有樣睇
講師一定有學過催眠,佢仲有一個副手都有學過,就咁聽佢講有口音緊係想笑但當佢成套野由一開始講你細個喺屋企/學校/工作唔好經歷,你一代入到其中一樣,到催眠你只會留心佢內容跟佢做,之後一步步賴野。
初級之後係點, 可以睇下台灣版:
https://lihkg.com/thread/3433034/page/12?ref=sharer&post=282
亮碧思條友有計喎。但自己先要扣$4000先有機會有客
你咁樣就唔會係佢地既target
你係現場到反屌,佢會趕你走,大不了咪退返錢俾你
但係你走左之後個所謂”導師”淨係用你黎做例子都有排講

佢地要scan幾浸就係為左揀晒啲冇黎自信既人入去
當佢地心理上既情況咁差,根本唔會有信心反屌
以前睇過人地啲傳銷/邪教 全部都係咁樣手法
所以佢根本唔怕你當面指住佢黎屌
只係少一隻羊古,但係可以令側邊果啲更加信佢
賊眉賊眼 一睇就知又賤又斂財
前設係你要有唔開心野

平時掠咁多水都淨係三千蚊
會即時叫車送你去國安公署
上面有人講MAD係慈善機構

慈善機構唯一嘅掛名慈善活動
樓豬有能病 出慢小小啦 咁快點追呀仆街
(教練走) 你們這些人明明知道自己活得不怎麼樣,還……,我無法幫助你們,你們的作業不完成,這個課也不用上了!因為我已經沒有興趣給你們上課了,你們自己搞掂再說吧,(對義工說)我們走!

教練走後學員開始按照自己想像的方式進行……

一、 兩個小時後,有些同學開始覺得不對勁,應該請教練回來了。於是大家吵吵鬧鬧

的,各有各的意見,各有各的想法,最後某種意見占了上峰,大家按照這個的建議去請教練。

找回教練後教練被請回來後問“你們作業寫完了嗎?你們的團隊都完成了嗎?”

……在中國,還有很多人沒能接受這種課程的成長,你們能夠進入這個課堂是有福氣的,可你們竟然還在嬉戲,不懂得珍惜!在這裡沒有嬉戲,假如你們
不再嬉戲,就已經是進入一個最好的課堂了!

黑警學堂?
冇經歷過黑警學堂
應該都係大同小異
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞