去左人生洗腦課程,記錄晒入面所有內容細節 (2)

1001 回覆
1183 Like 6 Dislike
冇, 所有野都係歪理, 信左佢果套就會出事
如果入埋去做果啲職員真係返唔到轉頭
想知有糧出係邊班人
咁我覺得明白佢地啲手法都係一種得著黎
做得講師/組長嘅係咪清醒and學過催眠
學員係咪唔可以升級做職員
唔知會唔會有學員做到上晒腦,想做埋講師
但點解啲事業有成嘅人會上呢啲?
如果係樓主可能會預告定
佢用啲正確而係人都知既野去講啲歪理比你
做人要守承諾
多啲關心身邊既人
其實呢堆野無錯架
就係因為無錯所以班on9仔先會奶野
但香港人出名冷漠同唔投入都咁
台灣個啲咁熱情應該仲恐怖
正評樓主咁俾心機
希望多啲人睇到避伏
痴撚線 AIA近呢幾年點解好似邪教咁..
Post 埋comment link 直入
我有個朋友就係上完呢啲濕鳩改造課程之後莊入AIA係咪一個package 嚟
https://www.instagram.com/p/Cdm7v5RAAnL/
樓主有冇見過呢條友?好似話事人黎
有冇靚女嚟上堂?會唔會有啲組長或者講師對啲女同學特別好?
去得上堂, 比晒機會接觸異性,又拖手,又攬, 好易分手同出軌
因為入面教一樣野, 要用任何方法去達到自己想要既結果.
結果: 想同另一個鐘意既人一齊.
方法:分手/離婚.
條女唔錯都講得冷?

我就真係屌你老母
唔係
全世界都有
佢地會針對返果個地方黎sell
窮嘅國家啲人問題主要係錢
香港依啲物質豐富嘅地方就sell你家庭/感情
無讀埋上去?
多謝你, 目的想更多人知, 好多入世未深既人,或者唔知呢D野既人好易中招.
冇左錢事小, 扭曲價值觀, 影響一生事大.
佢地黎黎去去都係果幾句 為你好 乜乜柒柒 情勒你 叫佢直接入錢 就會啞撚左成碌柒咁
用正確觀念去幫佢地sell課程
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞