去左人生洗腦課程,記錄晒入面所有內容細節 (2)

1001 回覆
1183 Like 6 Dislike
佢似中傳銷陷阱多過呢d濕鳩領袖course
你好似樓主咁有哂準備先去聽
咪會覺得佢地講嘅野好有目的性
係人心有邊都有弱點同hard time
你畀佢講中同埋成個群眾氣氛點都有啲影響
再加埋佢地係要朋友介紹嚟,戒心都唔會高得去邊
再加埋佢interview screen out 啲有意志力嘅人
唔係你坐係到打句字咁簡單
都係
不過都係要上堂
乜撚野公爵伯爵
呢到香港
詐騙都係做場戲姐樓主咁認真
事業有成唔代表生活開心
多謝你既多謝
希望多d人知世上有咁樣既公司唔只呃錢仲呃心靈歪曲價值觀,真係害唔少人
希望我呢次冒險經歷可以救到之後既人
lm
你朋友有無發現你出呢個post? 有無同你反面?
大癲
想問樓主知唔知學員啲學歷係點同埋有冇專業人士?
真,我有晒準備到自己比佢講中弱點都要提自己要清醒。好多人齋聽個講師有口音好好笑,但現場比佢果種一步步引你入局再加果種催眠法唔係咁易頂得住所以先有咁多人被洗腦。
Ok就收爹啦叫佢
睇完呢套勁憎賤祖妖 要感動人唔係呢啲垃圾洗腦回憶術 佢係鏡頭同隊友前強調Ian好孤僻 搞到人勁尷尬 然後又話人唔打開心房
講到幫佢地重拾團魂 宜家咪又係約食飯唔覆機 2年冇傾計只要好似梁祖妖咁識人多 好多嘢講 不停當面督人咩問題就做到人生導師 仲洗讀degree 心理醫生執得啦
班撚樣教練真係爽 又食又拎 濕尻基礎 一個星期收你4800 重要愈上愈貴 一大班傻仔比佢地洗完腦 自動波幫手搵水魚 搵唔到重要比錢請人上,讀撚完又要做埋義工 見到有靚女 又有得約上房屌個閪 唔係點解整條完左課程30日內唔比同學間有性行為 因為領導要飲頭啖湯 我都要做組長
佢用咩原因唔比你哋寫筆記?
我想認真學習又唔比?
好撚癲 差唔多兩皮嘢 啲人咁輕易俾錢
其實部份學員係咪媒嚟,用群眾壓力引啲人盡快落決定
我做好晒準備先出Po, 細節唔講,但一定唔知我係邊個
樓主察唔察覺 一早自爆咗lol
覺得自己可以叻啲 懷才不遇
人心不足蛇吞象
中學生到大學生都有,有生意人,老師算唔算專業人士?
好多呢啲女 五官端正
但就係有陣鄉下味
多謝你分享,好好睇,可惜你已經上完堂啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞