去左人生洗腦課程,記錄晒入面所有內容細節 (2)

1001 回覆
1183 Like 6 Dislike
究竟佢點解可以show商界展關懷同香港最優秀領袖大獎
成件事好鬼
咁又唔好咁講,一隻手掌拍唔響
說穿了都係定力同人品問題,迫唔來的
就係班仆刦有碼扮冇碼囉
之後明明細4/5個碼就唔同人講有fit身啲既選擇
等個客以為已經係最好既方案囉
你仲要癲撚到話返個客有責任
成個feel咁似集團式經營
可能間野都會回返俑俾間公司
會唔會d logo其實佢自己整落去?無得到任何認可
男多女多?
唔出奇,以前都睇過啲踢爆講啲員工要畀錢去上堂
上足晒堂數,公司就會「資助」你部分嘅費用
Strong po
辛苦巴打
其實好多保險公司同美容公司都有用類似手法
樓主寫得好詳細 我睇字都差啲代入左 比我係現場應該9成出事
睇完覺得啲人好慘
都係個句, 成功既人唔駛上呢啲堂, 失敗既人上咗都無用, 接受自己不足其實無咩嘢, 世界本來就唔會個個成功

幾萬蚊唔係多, 但搞到屋企朋友怕咗你, 你人生會由失敗變到更失敗

希望所有人回頭是岸, 壞人有報應
唔一早好似樓主打定底入去我唸一般人上完頭兩堂九成出事
所以見到le d要避開
將d仆街課程寫到連續劇咁
支持樓主繼續揭露更多真相!
見到佢d文字就知毒毒 識閪分
你喺上堂嘅過程中,有冇一刻有感動過、或者有想喊嘅衝動,但係叫自己控制住?
屌家姐
殊樂咇咇
無~南~超
CLS
即係高級課程係貼更多錢去幫佢sell更多人
買鞋柒極都有對鞋揸手,買保險隨時可以渣都無
一生人點都唔會一世好運,成功,
正正就係咁,佢地一定會講中弱點,
當然會刺到我死穴, 有幾次會用1-2秒時間諗, 但即時要抽離, 同自己講要Keep住清醒去記錄一定唔可以比佢帶左入佢個世界, 因為一諗佢講中既死穴, 就會好似其他學生咁賴野.

有個坐我隔離女大學生遲到比講師鬧到喊, 最後我有叫組長比紙巾佢, 果刻都幾心UP, 我有諗過救佢, 叫佢唔好信個課程, 但我相信講師威力能力好強, 加上我要保護自己所以我唔可以救, 最終個女大學生都被洗腦報高級+領袖課程.
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞