去左人生洗腦課程,記錄晒入面所有內容細節 (2)

1001 回覆
1183 Like 6 Dislike
咁開心🥳唔怪得可以成日情緒高脹、下體腫脹
個logo都設計得廢過人
話大量義工組長
我覺得個D導師咁樣鳩噏幾日就洗到人腦 除左有錢收 佢地滿足感都好大
幾日時間就控制到呢班廢柴既思想 叫佢地做乜就做乜 獨裁者咁款
仲可以鳩屌人。個個都冇腦唔識反抗
其實當一個人已經好攰 同埋要你企起身當住成班人面前咁比人話 無論身心都一定好快崩潰 唔好講話反抗
可唔可以唔好quote樓主 用電話追post拉死人
冇跟啦 熄晒燈 我哋冇做都唔怕
樓主pin this
https://lifeclasshk.blogspot.com

搵到呢個
人生課程 教練手冊
可以週圍摸

啲傢俬
入面應該10個有8個都係保險佬
有冇攬女
唔駛chok都有顏藝樣
上緊堂唔可有人打電話

Ching癲少陣
現實係藍圈
好強
一定係介紹,佢哋會用介紹人去mon住你一舉一動
所以就算有人上完堂知有問題都唔敢講出嚟,怕個介紹人知道左對自己不利。
樓主咁你朋友點
就咁睇字都有畫面
已經急不切待去玩下
我都係個fd比埋錢我上堂, 我都大約知係咩一回事,
入去扮下投入, 見識下唔同人, d功課冇做過, 又遲左2,3日.
如果你玩得太串, 佢唔會比你留低, 所以要扮下投入,
佢都知唔係全部人都會報名下一個課程, 佢主要係留住投入嗰堆.
另外我覺得個講師好自信, 好似好有感染力
咁佢呃人搵幾十萬一個月, 我每個月收入幾十萬我都好自信啦
但佢知自己呃人都咁自信, 我就覺得麻麻地, 可能佢覺得真係幫到人,
另外嗰d冇錢分就真係得啖笑, 又冇錢分, 又咁落力
其實大家都係普通人, 佢地就唔洗扮好正能量好上進, 好成功
如果真係好成功, 唔洗坐係到同你係到磨啦
如果唔洗錢, 大家可以當下體驗下
ps:前提你本身個人d定力夠, 同埋唔洗太投入
咩人先咁易比人講兩講就聽晒人話
咁蠢唔比佢地呃都比其他人呃
LM
留名學嘢
strong po lm
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞