(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我上年都有撐poole
估唔到今年季中d衰野浮曬出黎
最頂唔順真係當自己superstar
BTW 活塞又揀C
懷仔
底薪回家
中鋒海博扑中一個
佢算好彩, 今季個draft冇乜中鋒值得揀
後續應該仲有交易
而家果陣矮到
講到拎poole出黎可以有得揀換返乜人咁, 佢張約暫時係負資產黎
向好處諗
波縮係有經驗帶到隊bench練下新仔
係祈求佢下年唔好傷咁多
貼兩個First round pick trade走Jordan Poole還好 但換黎嘅係CP3就有問題 以衝冠目標嚟講CP3做輪換後備都唔見得係好 佢一出就係防守漏洞 總有段時間係同Klay同時上場 你哋可以諗會發生咩事進攻方面CP3已經連mismatch屈射中距已經唔得掂 唔俾波佢舞佢又冇用 俾波佢佢都唔見得有威脅 做Steve Kerr助教可能仲有用
Ta哥幾時幫不殺他巴含,佢好似要離開我勇去巫
完全係心態出問題
爭做主角,然後失誤/冇得上場/打得差,就變死狗咁擺爛,打心情波,防守懶到飛起
不如簽埋候活
有幾多所謂未來可以有衝冠實力
我寧願信curry 可以拎多冠
下年可以追埋巫睇我地名宿打波
波縮+Klay
諗起反波縮班人可以上埋反勇車覺得好好笑
Wavie麥能 cp3吹完過嚟 第一年變咗全額 下年先零保障
波狗吹雞可唔可以吸引到老將
想知正宗教練點睇佢老死cp3黎左勇
我覺得阿bob簡得係有d料,咁就哂左
懷仔下季再打唔出成績,應該可以收皮
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞