(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
簽左2-way?
所以我個意思未係你呢個放係任何一個勇士球員都會適用 唔單只係Poole
暫時嘅資訊係Jordan Poole + Ryan Rollins + Patrick Baldwin Jr + Top-20 Protected 2030 FRP + 2027 SRP換CP3+TJD
咁加多句囉
場場例牌控球仆街TO
除左佢之外都無乜人做到
Kzuma揀UFA
巫徹底斬掉重練好可能唔match
咁仆就做一哥
大量球權應該可以俾佢刷下分
top 20 protected? 咁是撚但啦
仲要2030
唔知有冇to上雙睇
唔小心喺車度笑咗出嚟
如果係咁的話仆可以做影帝
PBJ
冇錯

而家唔賺盡再過幾年要去台灣打波點算?
屌 好似打機㩒錯掣trade人咁
好想reload 個 save啊dllm
笑佢合理,但勇自己整個咁既trade,咪又係俾人笑
值就一定值
係覺得有啲失望 想睇下pbj咁解
係勇最多咪打20尾min 邊有咁易爆
一開始識諗淨係重點養一兩個咪好
宜家搞到懷仔同Poole狗都要急急腳送走
睇完陣容同薪金結構彈性 又唔覺好差
https://twitter.com/JeffRabjohns/status/1672112040775745538?s=20

希望TJD真係夠料可以即刻上場, 唔係單trade蝕到入肉
20算啦 佢同curry基本上唔應該有機會同場
佢既角色理應要係完完全全既backup pg
撇除情感因素 (CP3, PBJ)
其實係幾大改善
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞