(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
叫不殺開啦 到時過去搵佢
Beal講明最想去太陽
你真係匡智
閱讀理解有問題

我既意思係wizard本身預左乜鳩都無
依家勇士做水魚送野比佢不知幾開心

你就同我講wizard本身唔會waive cp3
甩到仆要還神啦4年爛約而家先開始
係咪bob簽
不殺她師兄會開
到期約係7000萬無錯
但本身仲要睇稅線
姐係你offer到張大約比粒星
基本上kt都返老底可以留隊
有冇多個 仆=垃圾 揀
七尺二古仔
見樓上位巴打講要win now不如拎晒仆古毛搭pick換kp/beal
講真,換嗰兩個返嚟對win now都係一啲幫助都冇,仲要透支晒所有籌碼
基本上依家仆個市值咁低,要出清就一定要蝕,依家蝕少少就走到貨,仲留返兩個有價值嘅古毛,無論自用定待價而沽都好,都好過無腦9衝換個kp/beal返嚟啦
依家主體不變(3老+頂+魯),一覺唔覺意有啲打劫trade,用古毛/cp+pick換幾個優質側翼返嚟,咁先叫win now
我既角度,Poole 份約最爛係因為有更衣室問題….仲要4年
對新仔嚟講係好事
廢鳩條撚樣最好減薪續約, 下年想簽FA佢都唔可以霸太多cap
Cp3唔會waive
我估係用嚟對等薪金加古毛互換
勇waive咗 cp3都無cap簽人
佢想攞大約咁咪躝
係…..表面上係🤣
勇士咁有誠意放走仆
廢鳩都肯撚定識做
同仆呢D垃圾簡直係天作之苟合
我信廢鳩2千萬一年,淫klay老底返黎
波叔份約好有用 ,留仆有咩用,當佢打返21年咁都唔會衝到冠,4年爛約有人要梗係甩手啦 你估佢好搶手咩
用住古毛先 真係唔岩
等下有無其他star再叫trade me
都可以 cp+古毛 去match
其實都幾彈性
我覺得兩個都係二千萬一年,簽三年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞