(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
我就拎你22年去比啦好嘛
role player實力唔同左
三老年紀大左
呢d野係唔係可以忽略曬唔睇

新GM表現滿分10分大家又俾幾多分呢
屌你真係死牛一邊頸
Waive咗cp3就得翻底薪簽
無交易價值
但佢家陣一年大約加古毛係可以換你想要嘅星
家陣Poole份四年大約無人要㗎
比個2030首輪有幾唔閒
至少到今日冇news出過
勇士有嘗試參與或者比wizard reject過
同埋cp3係沾狗老死,廢鳩又成日幫沾狗含,大家腥腥相惜,返黎啦廢鳩
佢覺得poole好有價值咁冇得講落去
而家事後睇好明確係踢走佢留咀綠
但發現冇人要負資產, 之後貼pick換個就到期嘅返黎
簡單講姐係30年frp清撚走poole
我地唔會知有幾劣到唔急清唔得
但呢壇野你話curry唔點頭我死都唔信
再講 30年都未必係細鄧kerr 揸莊啦, 呢個frp根本冇野好討論
點樣計到巫要貼pick...
CP份約短架喎...
呢個trade係為後年
keep原陣根本注定跟住落嚟幾年都冇得爭
依家起碼叫後年仲有機會爭最後一次
wizard本身諗住tank足3年 (本身個first round pick個保護機制係持續3年 之後先跳去second round pick)
然後本身冇交稅壓力

然後依家有人送pick比佢多謝都黎唔切
咁主觀既野你都評論到 好勁
師兄,巫早排咪俾大腸同塞狗打劫一空左囉
正路我地都係黎打劫
我地個pick 7年後嘅事
兩樣都係
咁19年個陣夠勁未
又咪係傷晒
Playoff邊個贏到最後點知啫
屌你on99
係到單單打打
你估管理層真係就咁問要波縮咩
肯定問過por/beal啦
甚至其他29隊都問過
問題係仆無人要
要清走仆就預咗要俾人打劫
波縮個trade衰極都只係需要挨多一年
下年波縮非保障+klay完約
隊波就有空間簽人
下年大清36歲
可以搏多2-3年攞冠
如果決定留仆仲要留4年
就真係兩頭唔到岸啦
幫佢答埋啦 佢根本都冇諗過sal cap
睇左咁多comment 我睇到既係覺得呢單trade蝕到入肉全部都係情義結多
蝕係蝕 但冇得唔蝕 更衣室氣氛同團結呢啲intangible assets 係最難用錢搞掂
好多人成日用打機mode係度諗呢單trade蝕到仆街
而家全個nba都知你勇唔掉走poole唔得
同埋再講丫 到真係古毛仆all in 換beal/ KP
我又唔覺得呢部分既人會受得落 諗深一層古毛仆換beal我覺得仲蝕左添啦
屌你真係on9
我係話wizard本身都預左要waive cp3啊
唔係勇士waive cp3啊
同埋依家有邊隊會無啦啦拎粒星出黎去換你隻cp3啊?
然後勇士小左1個first round pick 去做交換
你係傻撚左?
佢未接受到仆果份係接近世紀大爛約 好撚難傾計
要對家話食就食
比少少無乜價值既pick/新仔 快快手close左佢
同綠早啲傾續約好過
新仔都好大程度靠offseason練
上年拎冠所以古毛都冇乜進步
22季入playoff我就覺得贏到冠
最後呢
乜beal點交易係wizard話事既咩?
唔係beal話事咩?

師兄訓左無睇到beal條no trade clause?
後年你頂薪簽返KT都唔會有cap space去簽多粒星
除左green今年簽老底
下年kt簽老底
如果唔係所謂既為左下年都只係可以waive cp3再簽件role player
可能2030年21 pick pick到個jokic呢
咁走trade左個jokic俾人
exactly
要期望仆打半季好波提高返個價值,可以參考今年,又咪係一啖砂糖兩啖屎,好難再拉得高
依家盡快丟咗個炸彈佢,搭啲自己用唔到嘅人撈返些少唔至於渣都冇得淨
下年睇情況打一年,後年都仲可以放手一搏
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞