(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
就係二隊打唔到motion Off先打PNR
睇下波+古會唔會有驚喜
其他有用嘅人=仙氣
Cp3=空氣
Jp3=毒氣

要一個呼吸空氣嘅人吸毒氣就要貼錢比人

明未?
你而家交易低點梗係做乜都錯
但你換波縮根本就唔啱用,只係為咗後續操作彈性大啲
模板由Kawhi變咗Griffin屌
又未至於完全唔岩用
咪係,叫古去練食餅,錯撚晒
換個38歲豐富傷病史嘅返嚟,唔通叫即戰力?
你expect波縮季後賽幫到手反而唔合理
都係換個人後備控下場,波縮skill set算岩用
但上唔上到場後話
仆既得分能力同無球持球轉換的確好啱勇,但係更衣室問題可以決定贏唔贏到冠,忍痛賣仆都好合理。況且今年playoff仆打到咁都去到二輪,好明顯仆既影響力好明顯無咁大啦
最好啦
但bridges 應該會當佢二當家 再搵粒星襯佢衝冠
以波縮個球商,打就會打到
但唔好expect佢咩clutch time carry,勇個體系唔啱佢
好在揾咗個TJD返嚟,叫有個中鋒玩吓擋拆
Poole regular
21-22 fg% 44.8 3pt 36.4 18.5pts 4ass
22-23 fg% 43 3pt 33.6 20.4pts 4.5ass

Playoff
21-22 fg%50.8 3pt 39.1 17pts 3.8ass
22-23 fg%34.1 3pt 25.4 10.3pts 3.5ass

我唔介意trade仆,反仆反到傻撚咗,柒一季就屌到世紀爛約奪冠個年其實比到手感抖到幾分鐘

tax季尾先計,係要急住開季trade蝕賣都死話合理

我就想睇下邊到source話green要仆走先肯續

期待個57pick入到輪替仲撚癲幾時有過57pick係第一年就幫到手,體能身材都冇優勢點食到波叔啲餅,用證明過自己有穩定3分嘅Pbj換都唔蝕
一隊5冠嘅球星有幾多人?
唔計指環王啲遠古時代
magic, mj, spurs 3個, kobe
仲有冇
喂 出去開個巫師post自己傾啦
TJD本身有一輪嘅行情
PBJ潛力肯定高啲
但係喺古仔都唔夠上場時間下仲點俾PBJ上
換個已經喺大學磨練過四年嘅中鋒我覺合理
的確係超超超難,但呢個三人組唔得,真係唔知下次奪冠係幾年後。做唔到唔緊要,4冠已練好勁,做到真係跪拜
唔會啦
只係求有個人會控下波,唔會亂送球權
直接開個仆狗Po啦
巫咩師
庫狗要轉迷巫了
仆狗四季雷左三季半 (上季Klay復出之後條撚樣即刻hea打,po 打得最好果個series就係curry讓正選比佢)

班仆狗迷仲係到周圍吠咩一季打得差就trade
仲未計佢d態度衰撚到三老冇一個妥佢
淨係curry咁好脾氣都比條撚樣激到扔牙膠 g7 求佢認真打 出局果陣怒啤條廢物

就知佢場上又廢 場下又閪
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞