(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
咁又到古仔冇位上
留錢續古毛
2012年起3老齊腳,11年贏過4次總冠軍,講真已經好成功。
如果勇士係未贏過總冠軍既,手感未贏過FMVP既繼續透支未來去加強實力去爭冠我可以理解,但3老做核心既15大體系係呢十年都已經贏過4次總冠軍,係咪真係值得去透支未來去爭取第5座冠軍係咪真係值得?
唔係優質中鋒,我勇換返黎都冇用啦

下年清走cp kt 勇士控作空間就大啦

個人意見要培養jk同moody
清poole大約姐
同埋cp3 下年可以cut, 攞cap 黎續klay
我成日都見到有人講咩浪費手感最後幾年,所以好狗問
都唔可以咁講 下季個cap鬆動好多
清poole大約姐
我成日都見到有人講咩浪費手感最後幾年,所以好奇問
今季成日見人講叫仆走
而家真係走左
又變番屌佢點解trade
係咩玩法
清走垃圾仆就是爽
主要係屌CP3
個底連大咪人鐘斯都簽唔翻
老實講, 有Curry之前隊波四十年冇攞過冠軍, 佢退休之後要champ唔知又要等幾多年, 而家隊內嘅新仔之後可以帶到隊波行幾遠冇人知, 但係客觀啲講暫時冇一個show到有superstar嘅潛質, 包括埋古

一日Curry仲有油我都係支持隊波Allin去幫佢爭冠, 當然佢自己點諗冇人知, 可能trade波狗都係佢拍板, 呢個要睇後續報導
個局本身都好死啦講真
curry supermax, klay rotational身手allstar約, green重要性太高, 見頂降薪留 唔通唔續咩
宜家叫清左poole張爛約 跟住就睇古毛成長到幾多同curry無雙開到幾盡
送得走一回事 個trade做得好唔好係另一回事 可以分返開講既
成隊勇矮到
30M人工攞黎咁用
點解唔求奇trade兩個role player
仆見到自己要貼個frp再加rollins先換到38歲既cp3,唔知佢心有咩感受呢
依單trade我覺得可以甩咗仆嘅爛約先係重點
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞