(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
咁你可以 古 毛 扑 再補人既姐..
依家都倒貼啦有咩所謂....
咁咪唔換 古毛直接交出表現就ok
點解一定要講到古毛今季無貨交
三年生啦 好成熟有貨交好正常
咁你到底依家隊波既方向係咩先?
養新人?
win now?
是但慳錢等3老退休算?
你poole哥份約爛約黎架
來季開始27m 30m 32m 34m逐年遞增
cp衰極都係下年非保障 搵人食約預左出pick架啦
用cp帶古毛交好表現win now
其實個trade又唔算好差 撇除波叔黑人憎呢點之外
佢都可以穩住後備場同埋帶住班新人 又可以慳番啲錢錢
Poole呢條仆街仔就算鳩數啦 唔計green打鳩佢 成日都覺得自己有料過大清
爭正選 搶波打 黑鳩大清面 更衣室炸彈 攞咗大約第一年已經咁撚串 過多幾年仲得了
如果真係咁(雖然唔多信),勇肯定後悔
個新仔好有火
現實小小, 老實講搏唔搏到真係心照, 管理層都係盡人士去做
呢啲大單野都唔係一個新上場 gm話到哂事
老闆有冇插手我唔知, 但之前有講過一定會經 curry點頭
再講本身成個薪酬結構就卡撚死哂冇撚得搞
今季打到咁, 原班人馬唔見得有咩分別, 西岸隊隊補緊強我地情況只會更差
上季我都覺得都係食到個運先拎到

而家確立咗可以全力養苦命仲好
下,呢個陣容一定攞唔到冠軍
邊個JJ
呢個陣想champ真係ff少陣
個個離開巫師都係咁
八村又係

嗰邊內部應該都係好大問題
古毛留翻係身邊好好多
仆走就夠啦
我有信心古毛頂到個輸出
CP3落唔落到場有咩所謂
我覺得本身班底有競爭力
In 大清 we trust
首先定左隊波個方針係乜先再討論
依家換左cp3返黎
上面位師兄又話換佢返黎唔係為左拎冠軍既 係為左慳錢

但係呢個係唔係勇士真正目的先?
如果係為左三老再奪多次冠軍
咁你不如放棄曬young core算啦
放曬 古 毛 扑 加堆first round去換人咪算囉

依家你換左cp3返黎都唔知想點
下你就算你waive左cp3
除非KT大幅減薪
如果唔係最多補多個中產返入黎
到最後個競爭力未又差左

當然依家仲可以FF下古 毛 會進步
但係睇左上年隊波點對待佢地
都唔會寄望呢一兩年會大幅度成長啦係咪?
唔好FF啦好嘛
真係唔想衝冠但搵過老野過嚟退休
上年打湖人個時呢5個人係唔係不在陣?
巴打訓左
咁22冠 呢五個人又係唔係到?
有競爭力唔代表一定三連霸
有贏有輸好正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞