(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
無人知
除非記者爆料
不過我唔信勇士管理層無試過
其實仆古毛呢d都唔係咁多隊想要係迷勇先有情義結
透支未來換字母啦 我2k都做到 現實一定得
都好睇季中咩情況
有彈性操作點都好啲
不過我覺得勇士係唔識解決內部溝通問題
廢鳩同KD可能擺佢地係一間房自己傾掂佢就算
阿仆同廢鳩呢單又係處理麻麻,為咗討好阿仆拿拿林同佢續份大約,為左公開果一拳做公關面果浸,但內部係未解決到希望唔好再有咩爭拗分裂出現,隊波唔團結一定拎唔到冠
舖路底薪簽廢老+佢個仔
古大把人問價啦
我明你意思
但你唔明勇做緊咩呢弱智仔
勇就係要cp3份一年約
都唔想要Poole 四年大約
巫想waive cp3 嘅話
勇仲驚過你家陣勇有求於人
剩係畀一個FRP抵到仆街
我唔係覺得trade poole係問題
而係
1. 如果trade cp3 既目的係為左win now 咁勇士係唔係可以去盡d
2. 如果唔係win now, 只係單純去清space 而為左下年簽多個role player? (因為我假設左會重簽KT,而且係複數年大約), 咁既話 倒貼送走POOLE係唔係會有更加好既做法
廢鳩同KD真係處理得好可能就唔會走
不過廢鳩同仆拳都出埋可以點修補
老底邊夠錢養隻遊艇
同時你都無視左 wizard本身只會waive左cp3變空氣
得 熱火 太陽揀
好記得有場守到Ingram爆炸
留仆阻住咁多薪金,上年原班人馬走廢鳩走dv冇補強,我驚po都入唔到
得poole迷係咁撚弱智
我再講清楚d 仆狗唔係無價值咁簡單
係負價值呀屌你老母
巴打心水清
CP3份約係用嚟對等薪金
本身巫師可能真係會waive CP3,但CP3份到期約對勇士黎講的確有價值,加上CP3帶新人的確好過Poole …而家勇士正選陣容唔係最大問題,最大問題係二陣多新仔又無人帶…

而家交易係雙向,你覺得巫師會waive CP3,所以CP3係無價值,但你都要睇勇士手上揸住Poole果4年約就咪都有價值…而家唔係勇士急需CP3黎帶隊,係急於清Poole ,如果可以換到到期約又有大量經驗既人帶下二陣,我覺得又未至於係一個on9 trade
而家係4年垃圾毒瘤合同 換一年到期合同呀
講咁撚多 waive左cp3 點撚樣處理poole狗張垃圾合同呀
咁希望承你貴言會有人咁接CP3
唔係到最後弱智既都係你自己
講準啲 4年爛係負撚到仆街
CP果份係少少負 緊係唔對等咁換
接乜撚cp3 咁辛苦清走poole狗張垃圾毒瘤4年合同
又拎cp3張到期合同出去換另一件毒瘤返入黎?
如果勇唔續green 同 klay 下年講緊勇會即刻變成under cap球隊
可以三千萬簽人
先唔鳩講人地第一年約都未行就屌鳩人毒瘤合同呢D傻鳩諗法先
我意思就係本身人地wizard得一條路揀
依家勇士送野比佢清走cp3
人地多謝你都黎唔切
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞