(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Top 20保護呢啲無乜價值既pick就唔好咁執著啦師兄
依家最多可以係交易入面放最多+7年既first round pick入去做交易
然後又唔可以連續2年既first round pick去做交易
所以first round pick交易價值高左
你既意思係未下年KT唔會留隊?
原來佢係咁諗
換POR點會唔夠古毛扑點會唔夠cap space啊....
新約第一年都未跑就世紀大爛約
上年頂wiggins嗰期已經有貨交啦,kerr玩嘢咋嘛
佢都真係老到無乜用,真係有用大腸都唔會益你啦
而係依家你小左一個pick去做後續交易
依家最多用到T+7年既PICK放係交易入面
其實換beal仲兩頭唔到岸
都未計beal可以自己篤去邊隊
係, 所以唔好呃自己話有機爭冠乜乜柒柒, 跟住落嚟如果乜都唔做淨係補底薪咁樣今年嘅目的其實係慳錢

下年釋放70m人工加搏salary cap大升, 再睇下有冇機會FA吸引到人, 冇就玩完已經
But not worth
我本身自己都好鍾意KP 不過唔值
唔明個game點玩個個係你
我係話邊一個 巫同勇waive咗cp3都唔合理
一年到期合同係有交易價值過四年大約
Waive咗cp3 只會簽得翻底薪 點同Poole對等薪金
我哋點換走無人要嘅Poole
唔算好爛, 之後新cba其實都係合理價
不過我地食唔落, 同埋佢唔走個locker room似搞唔惦
你唔接受呢份係世紀大爛約 大家前設唔同 傾落去都無乜意思師兄
阿仆去巫係咪正式做大佬分分鐘下季3分出手仲多過手感同klay不過命中就7d
換BEAL就係真真正正咁win now
預左不成功便成仁個種
好似依家suns咁
要睇下年佢同管理層傾續約傾成點
下年佢最後一年約
如果肯減薪留都仲有得傾
如果佢死都要簽大約的話
可能下年季中就會trade走或者完約自己走
單野問題係勇急 急住甩手 快啲同綠傾續約
預左比人打劫下
點解咁多人鬧呢單trade
我就覺得好唔錯,橫掂點都好,下年都唔會贏到,但後年嘅操作空間就大好多,點睇都好過俾仆綁住幾年
開個公投囉
睇下有幾多人覺得仆份約係世紀大爛約
Playoffs 收隊個陣好似已經有講過古都比仆搞到有離心力
當初手感都仲壓得住綠同KD 而家手感都冇計要say yes放仆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞