(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
at least all time top 11既球員有可能30年隊波都無一個 唔用盡佢爭冠咩唔通
隊內潛力新星古毛暫時比人感覺頂盡咪all star 你係老闆同球迷你會賭落一個仲打得既all time top 11定幾個暫時睇落唔會係superstar既新星 你話有個班馬呢啲睇落會係superstar既新人都仲有機會考慮
CLS cp3 on9 到震
帶bench 打20-25mins 啦
之前仲講咩ptsd正式拆夥

唔記得paul都係p

即可永續ptsd (前題係d返黎)
當古係芬妹咁pick and roll打得唔得
第二節俾cp3 派牌俾佢地三個啦, 三個同時上場會亂舞
廢鳩同沾狗老友但同cp 有冇計傾
cp 都係同 curry 有時串下咀, 應該關係唔差既, 佢又唔係 rondo
廢鳩老油條同邊個都有計KING,包括CUP CAKE

係佢仆唔理佢咋嘛
其實cp3同curry好似fd底之前一齊開過live
咁我寧願要rondo
問題勇士打快
Cp3慣性打慢,打陣地戰
Cp3會唔會打後備呢?
[Charania] The Warriors are trading Patrick Baldwin Jr. to the Wizards as part of the Chris Paul-Jordan Poole trade, sources said.

What !?
TDJ仲未有人揀
真唔真吖
ON9
????????
最好情況, 好似當年喺okc咁帶起班新仔, 提升後備戰鬥力
最壞情況, 傷咗好似Iggy咁做吉祥物, 後備冇人可以頂上
On lun9,PBJ射波好J到咁你又trade走,仲要幾高下
唔好氹我
幫人養仔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞