(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
庫奇仲未出片GE
油雞/字母/ad 是旦一個
補緊今年巫師d比賽
籃球沒有終點 巫師終有起點
古仔同TJD 錯開出
佢兩個應該跟CP3落場食餅

分別食green 同魯大哥時間

個陣容唔錯
CP3 比做窿好得多 不過貼pick 慘啲啫
搞亂個locker room就算老底約都嫌佢毒啦, 點解講咁耐都唔明
油雞肥肥地幾可愛,換佢都唔錯
咁樣我更加唔覺得要倒貼
好嬲好嬲
有一個前設我諗你一定要承認既係
勇士係各方面都係被動
基本上而家既局面係 Poole唔走 唔會同你勇傾續約
Poole 唔走 更衣室氣氛唔會好
更衣室玩完 = Season都玩完

磨多半季 唔係唔得 但我諗playoff都唔使諗
喂 on9仔 睇完約未呀 下年係1580萬定0呀
拎到咁多人去換beal
黎到又同curry Klay AW撞位
我係Beal都揀陽or熱水啦
個重點係任佢篤, 唔係巫放唔放
我覆咗佢
留三老
用cp3 份約加古毛帽上互換係win now 最佳選擇
暫時nets係最佳目標
反仆黨最光輝就係今日
太老啦個陣
其實冇所謂 點操作都好 下年有彈性 有決定權係勇士
空cap簽人 定係送張3000萬non gurantee比人清salary都得

重點係呢單交易勇士係賺
2023-2024 NBA Season Golden State Warriors Roster
PG: Stephen Curry, Chris Paul, Gary Payton II, Ty Jerome
SG: Klay Thompson, Moses Moody, Bradin Podziemski
SF: Andrew Wiggins, Jonathan Kuminga, Anthony Lamb, Gui Santos
PF: Draymond Green, Trayce Jackson-Davis
C: Kevon Looney

2 way contract:
Lester Quinones

10 Days:
JJ

歡迎各路勇迷一齊理性傾波

如無意外,係咪咁
下季應該有排光輝 睇佢30+20 狂砍20+
基於唔會再有好野底薪上車既情況 差唔多係咁上下
好似唔係 因為cp3被交易
今年變咗做全保
唔知有冇錯
重點唔係留仆,而係波縮
無架 我係唔想換beal架
勇上年最大問題係防守
Beal黎到唔會改變到勇既根本問題
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞