(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
清咗poole就有計傾 佢自己開咗聲想留隊
donte poole走左
補緊個退化緊既cp3入黎
然後三老又老多一年
PBJ上年間唔時都可以出到下場

理解唔到陣容完整左係點樣黎
古毛發揮空間多定小好睇KERR肯唔肯用
上年有板你睇
一個出SEASON 一個出playoff

如果好似上年咁season打得咁差 古毛一樣都係冇咩發揮空間

"拎冠呢D再要睇埋對手實力,人地實力高D你點補強都無用,唔係補隻STAR隊波一定勁左,大腸都有板比你睇" 咁你依家補cp3返黎係為乜?
beal有霸王條款 得堆2輪pick wizard都照殺啦
你屌咗成日, 不如分享下你本身打算點執
好搞笑,有啲巴打永遠唔會睇年紀問題
雖然對cp3 麻麻

但係帶新人 對古毛 覺得有正面影響

可以係top5 控衛身上學到野 / 佢可以引導其他隊友做啲正確既野
係, 補多隻G同底就Ok
GP同Moody係勇都打到前鋒咁
今年冇睇波?覺得今年只係唔好彩唔係實力問題?恭喜你
21年係playin都係輸湖
咁又點 22都係冠咗
Even 23年又輸比湖
係咪24年未打就投降
唔知你係幾時開始睇勇
17到19個個陣係唔會再有
唔好用嚟做standard
我真心覺得家陣個陣已經係唔錯
利申:憎FOJ憎到仆街
簡單咁講win now點會收cp3返黎
win now 就向 por/beal埋手啦
依家兩頭唔到岸
埋手都要人地肯同你換先得架
其實隊內已經有好多老將,唔覺得需要cp3帶咩過嚟,況且佢冠軍都冇拎過,陰招就大把
就算我由得你考慮埋呢一點
都唔需要咁樣貼簽
wizard本身係no choice but to waive cp3
上年常規賽狂練,但效果其差無比
好搞笑 22年3老唔老咩
CP3係到唔上場一年我都覺得好過Poole
因為要有pick收
Wizard先肯食你4年爛約
上面未答過 又要再答
睇佢識唔識理財
同埋就算真係冇進步
做下第六人發下神經刀都得嘅 唔會冇波打
正路係巫貼pick先岩但阿仆已經係交易最低點,真係俾人禁住搶,你唔貼佢咪搵第個換,又真係吹佢唔漲,但如果再拖唔送走阿仆,廢鳩一定唔返黎,即係仆同廢鳩之間簡左廢鳩,阿仆點貼都要送走,管理層係咁諗掛
戰力係唔係剩睇士氣
主力老左一年唔睇
role player走左唔計
咁Cp3佢本身都想衝冠
最起碼佢唔會揸流灘先
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞