(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
鬼叫自己俾仆呃到份大約咩
佢應該去哈林籃球隊
cp識控pace bench倒水都倒得慢啲
其實覺得未係算差
勇想要個穩陣第二持球手
Cp3夠做有突
今次主要改善二陣缺點同keep core
兩樣都做到
古同毛頭兩年都算證明到佢地岩用
Rr pbj依d要時間養同埋防守唔得既球員走都合理
勇士防守系統同熱水差唔多複雜
無番咁上下iq都handle唔到
莫講話身材腳步唔掂既pbj
Cp3份約下年完
到時勇想再追星都一樣做到
博贏左仲可以打起二陣
睇STAT CP上場都正數多
場均5仆5to我都想祝福佢打好啲,但今季睇佢真係唔知㩒咗幾多次鐘
只希望大師兄抖果陣 CP頂15分鐘正負做到0就收貨
假假地都叫top5 PG
都係果句,驚佢傷je
睇佢個發展仲諗住係一個勵志故事,點知原來係一個搞笑故事
係巫無咗手感幫佢製造大海一樣既空間,就睇佢自己造化
(佢果啲wide open既把握力真係屌佢老母)
候岩岩果季係台灣打成點?一直都想候返黎一兩年
內情真係要等廢鳩退休後等佢係自己既節目鳩噏時爆出黎
CP3份約仲有2年
完左啱啱好可以續古毛
第2年非保障 當1年約就得
Cp3張約得今年有保障
第二年無
比起Poole 四年大約
到期合同價值高啲 所以補個首輪係fair
但cp3季中會唔會換到其他人翻嚟另計
同埋睇吓到時cp3帶後備打成點
今年奪冠無咩希望
不過競爭力肯定仲有
期待廢鳩到時講返當時佢點解要打鳩仆,同埋上季成季個更衣室係咩境況,氣氛係點
最重要就係仆狗係咪真係大家眼中咁仆街
RR, 次輪, top 20保護首輪 其實都無咩價值
當 仆+PBJ 換 CP3一年約 都唔係差
綠: 純粹就係嘴臉剋人憎 相信好多球迷同我有一樣感覺
舒緩咗下一季既薪金壓力最重要,令到續毛同古唔使左度右度縛手縛腳
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞