(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
認真CP3 Looney PnR 直接食或者空俾K 同咖喱Catch and shoot 唔好咩
咪睇下勇士肯唔肯老底食埋表弟或者猴
正常都無乜人可以再簽
活喺自己世界既白卡真係好撚癲
其他ching真係好有耐性
明知同d獨醒撚講幾多都嘥氣
ppg差唔多,勇貼啲pick都合理
今年係全保咗,好似係因為過咗deadline定點
是 但個位師兄不斷企係Wizard角度諗勇既Trade
唔會講得醒佢
利申反仆
JJ好似係一年約嚟?
咁出常規賽都驚守唔住
根據記者Shams Charania的報導,巫師送出保羅,換來勇士的普爾、羅林斯、2030年受保護首輪籤(前20保護)、2027年次輪選秀籤。ESPN隨後對這筆交易進行評級,勇士獲評B+,而巫師再成輸家,評分是C+
兩個冇威脅嘅人P&R打條鐵咩
魯大哥roll in有咩用請問
今年佢收足
下年先cut得
用返太陽總決個部署
PG : CP3/CP3
SG:Booker /Curry
SF:Mikal/KT
PF: Crowder/wiggins
C: Ayton/Green/Looney?
上兩年開始聽
上年champ 左呢d 聲音收晒皮

今年又出返,真係搞笑
我都唔明,係咁話巫師由空氣變咗收到嘢,巫師多謝都嚟唔切
但勇都係多謝巫師肯接仆都多謝唔切又唔講
定其實嗰位巴打係巫師hater
點解一定要有一方輸一方贏

巫:唔洗比tax 唔洗waive cp3 加 有pick

勇:清走仆 唔係因為張約爛 係個人爛

簽cp3 後年操作空間大好多

雖然呢單交易 勇係被動既一方

但對勇士黎講 佢目的已達到

巫只係係呢個交易當中更多著數
其實成件事既重心,係Poole 係咪衰到變左負資產,要貼埋大床送走。
Q大係癲d
我本身Cp 粉啦
Cp PnR連Buyombo 同McGee都可以合格有凸
可能Looney 都可以打到進攻作用
難得有一次係同意espn
條JJ真係唔知,麻煩其他巴打更正下
巫師收到"野",陰司紙都係"野"

如果Poole 既"價值"係負數,咁勇就賺左。
唔得啦, 至少要有catch lob嘅能力, Looney地板流又唔係射開中距離
因為唔覺得夾,加上有牙齒印
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞