(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
$, 冇人知 lacob落咗咩 direction比細鄧
你唔用砌冠軍隊去諗呢幾單deal 其實都解得通
下年已經靈活好多
今年Green傾2千萬一年簽3年 搏同大清一齊完
下季可以空7千萬出黎好好用
按照依家勇士trade唔係為左win now而係慳錢呢個方針
你咁樣倒貼法點會冇人trade
上季jp打得算好又食左一拳 好難唔續姐
仆+PBJ+Rollins 32M
CP3 30M
仲有啲覺得仆好有value
仲可以揀換啲咩返黎
仲有一個選擇比你cp3一年約已經執到啦
之後3年呢
咁大份嘅到期合約都有價值
睇吓今年到下年會唔會有三方交易
係唔係姐係放棄幫3老再奪冠?
如果你本身係想幫3老再奪冠
然後你咁樣換左cp3返黎下年waive左佢
比盡都係下年簽多一件role player就完
又小左一個first round pick去做交易籌碼
想奪冠就更加難
不如講下點樣make sense地做到一個話俾人聽來季擺明係要爭冠既trade?
根本無 班友純粹FF想打劫人
如果想win now你一係就早d將kuminga moody放埋上去trade換beal/por
而唔係依家倒貼換cp3
MPJ今個playoffs係示範左就算佢射唔入都有size
當然match唔到佢個價就梗架啦 但未到放落場=送分先
Poole哥冇左得分仲有咩淨?
佢地賭古毛開季就win now交貨
三年生就係要好有貨交
到時無 季中先再all in
主要係cp3份約到下年無保障個到好
古毛根本唔洗而家考慮 最少睇多半季
古毛26/27先跑新約
然後依家季中先all in係唔係拎返cp3出去換?
然後又小左個first round pick 換乜野?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞