(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
其實呢70m係點計出黎
就算waive左cp3
一旦重簽KT
都唔會低過稅線三千幾萬?
如果要WIN NOW都要咁試
Beal有霸王條款
去邊隊係佢自己揀
巫師管理層無話事權
Exactly
就算今年都衝唔到冠
穩定返個更衣室先
下年仲有操作空間再trade人
連pbj都出埋就證明左poole有幾撚毒瘤 張合同垃圾到要比咁多正資產出去先有人肯接

仲係到講咩單trade做得on9既 根本就唔知poole既價值係負數
要底薪嘅cp3托柒咩
就係要家陣cp3嘅約
再加古毛新秀約要換廢隊all star級都先有啲機
唔係嘅人哋廢隊鬼會想食120m/4y嘅 Poole
咁先做到你想要嘅win now
死傻閪
3成頭都再柒就跌穿3成架啦喎
你好似get唔到我講乜
如果勇士唔係咁仗義出手
wizard就死路一條得返waive左cp3
依家勇士係倒貼咁收返cp3返黎
wizard由得返空氣變左有d野袋落袋
而且wizard個plan本身就預左要連續tank幾年
依家收左jp又唔洗比tax
真係多謝勇士都黎唔切
好小可見一會將一份未打曬4年既野define做世紀大爛約

師兄高見
到期約咪70m囉, 有大魚肯嚟肯定係簽咗先, Klay睇情況啦
不殺仔
其實師兄係覺得仆留係勇對雙方都好定點?
定純粹覺得trade poole= win now = 要將所有野掉走換即戰力=覺得古一定會差過換返黎既win now puzzle?
純粹問下
皮已正
難得甩到佢我已經覺得有賺
就咁睇過去例子,太陽書人 有cp3 之後 成長都幾快

應該咁講 希望有正面作用啦
還掂都trade左過黎
後面又唔知新gm 有冇其他搞作
望係咁望
屌拿星又想呃正評,負皮你先
其實Poole份約真係無乜人想要,連巫師肯接我都有的愕然。Poole 本身係有得分能力,但防守同心態(最少肯定同勇士更衣室有問題)真係蓋過佢既得分能力,而家佢帶二陣揸旗都係唔得,唔通下下要三老就住你打?
而家Poole份約仲要4年,年期長又大,勇士又急住清,你想可以換到幾好既人返黎?
所以我就係surprise 勇士好似冇試過?
佢既角度poole唔係無價值 你唔會講得明佢
你覺得唔係 係閣下個人意見
佢話會跟Poole轉會嘛
巫係咪未有人開個post
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞