(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
個新GM伏味好濃.......
唔傷啊 成個season都唔傷
之後playoff 緊要關頭咪傷到出唔到 每年劇本
其實米克鄧里維之前幾年係咪真係跟坐Bob Myers做野㗎?佢做啲野咁撚on9既
https://twitter.com/anthonyVslater/status/1672104164971937792?t=C2UCh-qBUIUfrbMS92xh8A&s=19

好撚on9二輪尾俾錢就買到用PBJ換
其實米克鄧里維之前幾年係咪真係跟住Bob Myers做野㗎?佢做啲野咁撚on9既
我勇未來
清走仆+簽個成熟新秀中鋒
又未到好差嘅
希望佢好似opj 咁,錫住用捱得過
發覺都幾多人唔中意cp3

利申:勁撚僧cp3條狗賊串77咁仲要成日勁多小動作
TJD食餅得唔得,揾波叔冇食餅中鋒搞唔掂
用個首輪尾個新秀去換一個二輪尾既新秀真係神級交易
下一單trade應該係古換OPJ
單論球技係好睇
陰濕招一大堆 仲要有著名fing 膊頭gif 好難想像要勇迷接受佢先
咁唔同
佢係台灣射波都夠做真係
https://youtu.be/1LaJ15ENuGo
魯大哥是咪可以放心休息了?
but who?
毋忘當年比條賤種堵門
屌你老母臭閪
我期待咗好耐嘅pbj呀
都係冇7呎
其實幾日前已經有傳金州有興CP3

當時大家都冇認真咁對待?

利申:當時完全IGNORE呢壇嘢
得罪講句果年西岸po對手算易食

10年前邊估到curry撚到cp3去金州勇士
即食新仔嚟講佢係幾啱用, 但係用PBJ換除咗慳錢諗唔到第個原因
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞