(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
綠:唔知點解果一刻我突然好想打鳩佢
我地接受呢個解釋
個TJD啲skillset又好似幾啱用
點都好過留低件柒頭原陣開季先啦
只係而家trade番黎既人同大家期望有落差je
佢基本功同防守咁差
殺敵八百 自損一千
弱隊刷數據應該得
但係會輸到仆晒街 之後會不和
直到巫師pick到下個核心
佢就可以失業
開頭要比TOP 4保護覺得少少柒
而家變左TOP 20又覺得OK
反正PBJ短期提供唔到戰力
唯有用起碼奪冠機會唔係零
嚟安慰下自己
如果你覺得奪冠冇希望我就更加唔明呢個trade有乜意思

係三老仲係度嘅時候想拼冠軍就一定 如果咁樣貼出去要cp3係為咗win now 呢個原因仲可以接受到

如果只係單單為咗清薪資 用cp3一年下年waive咗佢再簽一件role player

而掉走一啲有交易價值嘅資產去用係win now上面就真係on99
師兄心水清
珍 Poole走我係開心嘅
純FF下季15大既佈陣
正選就手感,KT, 見頂,廢鳩,魯大叔

KT做偽正選,時間同cp3對拆,KT落場時cp3上場,手感就主打無球,到手感落場就波蘭仔上,換埋古毛上去比cp3帶二隊。然後就KT,手感上返場打,會唔會係咁呢
屎波就大家都有眼睇
最後係6主力打晒
其餘時間俾2-way
博波縮仲有油同佢想champ
明顯有位續
古毛可以疊埋心水好好哋打波
如果古仲係得20分鐘上陣時間,毛都仲係得10幾分鐘既上陣時間,一犯錯就要坐到完場既咁唔該trade走佢兩個換啲即戰力返黎,反正想win now,唔好再浪費彼此時間
冇後續trade係接近零, 睇唔到呢個陣有咩方法打得贏塊
走仆 都係為留古做準備
Sor睇唔明你講咩
介唔介意講多次
year 3側翼
叫有得睇吓天花板
其實, 兩個都唔會點用, 冇乜分別
TJD最起碼可以防守
俾魯大哥休息多5-10分鐘都好
我諗佢地已經要求古毛係三年生要win now即食
半季無貨交隨時換即戰力
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞