(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
Underdog=識波
咁算啦玻璃人當我冇講過
傷多過打,不了
已經離開左,返黎先算
溝Riley =溝curry
隱性gay
而家賭緊後季+大後季, 唔係黎緊呢一季
姐係 Curry最後果兩年約
Hold住仆/換其他中長約返黎其實冇分別, 都係綁死哂
而家個操作對下季反而靈活好多

上季其中一個問題, 就係二陣食唔到一陣個戰術
揾波縮返黎打陣地拉慢個pace比主力休息唔係行唔通
算啦….完左架啦
單係可以一個season 就危害到一隊近10年4冠既球隊已經係溢價架啦
真係比你仆打到30m身手 但係搞到成隊軍不成軍都係冇意思 而家再講仆份約值唔值已經冇意義
勇咁急放=已經承認佢地覺得係賭錯左
管理層等得你仆成長 但更衣室承受唔起
Nets 嘅mikal bridges點睇?
其實邊有咁複雜,擺明三老要求一定要賣走仆啦,就算換舊屎返黎都好過留隊
可以換咩, 橋人哋唔會換俾你, 其餘冇個係game changer, 佢哋仲要唔係tank
Nets好似有意搵佢試做核心
啲隊問價獅子開大口得好勁
拓柒用3th pick 加 anfernee simons 換 nets都唔制
嚟多冠真係無憾
季中熊出三四個frp都換唔到, 想用到期約換難少少
如果係都幾有料,威得個一年搞到神憎鬼厭
換到一定要cp3加古/毛同frp
唔會換到啦 今年playoff又再提升身價
除非古既進步係幾何級 可以同頂同場dominate
或者有偈傾下既
Bridges去到網打到成個Kawhi咁
仲要仲有3年平約
你唔搵個allstar黎換都唔洗諗
真 之前三老開會無啦啦帶埋ty jerome已經好撚奇怪啦
咪證明左係curry落左order trade走poole 用ty頂
估唔到係換返cp3黎帶bench 唔洗用ty渣嘛
TY已成condom
論適配性波狗需要大量P&R起手而且打開慢節奏陣地, Motion offense肯定就打唔到
勇士冇一個啱用嘅食餅型中鋒之餘, 仲係全NBA打得最少on ball P&R嘅隊, Kerr可以點拆, 分開兩套進攻咁打?
TY係得咁多料我唔怪佢
我怪Kerr雪毛雪足成個season托柒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞