(2022-23 我不能接受) 金州勇士球迷討論區(209)Golden State Warriors

1001 回覆
3 Like 3 Dislike
之前好多人話大腸隊醫神醫嚟
但係都搞唔掂波縮
因為表弟曾減薪加盟

我地欠佢一個介指
最尾重點
好似佢都仲可做多一年2 WAY

TY就超咗齡
$$$ savings
就算真係咁,而家咪又俾人呃
Cp3呢幾年差成咁都簽佢返黎個管理層真係痴9線
我意思係如果勇士trade cp3返黎個目的
唔係為左win now幫三老 (下年四老?)
而只係為左再下年清出薪金空間既話
呢個交易係真係劣到冇得再劣

係巫師角度 佢拎左cp3返黎其實係預左乜都無
仲要waive左cp3之後硬食返佢guarantee個1500萬薪金空間
然後勇士只係單單為左清空間
就要咁樣倒貼式交換cp3返黎只會顯得呢個手法好低劣

除非 勇士gm覺得拎左cp3返黎就可以衝冠
咁樣仲有討論空間
你當係市場唯一食仆既選擇
唔trade 綠就唔返黎
依家係poole交易價值新低既時候trade就緊係冇乜邊隊肯接啦
但個問題係wizard本身都係將cp3換做空氣既時侯
勇士咁好人出手幫佢
有Cp3冇可能衝到冠,佢仲打唔打到都成問題

勇其實有咩得着
當年係mark Jackson 練多啲
會set play單打低位 轉身fade away
同Kerr之後就當係3D咁用 底角企等三分
勇士送左出去除左pbj同個top 20首輪之外有邊樣係有少少價值...
Rollins成季都冇出過 又唔係有咩大潛力 Poole狗負資產 除左pbj少少肉赤之外冇野好留戀架喎...
$$$ SAVING
Green都未傾掂
好似未confirm
仆走左 而家先開始有得傾
見到仆迷咁嬲真係大快人心
所以我先話呢個trade係冇咩意思
想睇Green反骨仔
大清同green反面
正路係咁諗
再講做呢啲大決定前, lacob 同咖哩都應該點咗頭先行
另一講法係今年收水/要幫之後減壓, 而家咁行下年cut cp都慳到過億, 兩三年咁去睇成件事就解釋到
再講可能有後續呢
其實個關係咁劣留佢係度都係攪炒嫁啦, 今季季後賽打到咁更加去到冰點
拖到季中唔對路先換, 一黎都仲係負資產, 二黎未必揾到人接+食到到期合約, 三黎到時到喉唔到肺仲唔知點咁, 不如早啲解決好過
用上帝角度去睇, 要怪就怪上年急住續jp
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞