USJ 環球影城 綜合討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
代付代購公司咪更加信唔過? 好多時收哂錢失蹤
egl tour 我問下先,大公司如果有就可信d
我搵黎搵去都見唔到邊到有VIP pass買有冇巴打可以指點迷津
基本上,無買fp,都一定要買提早入場劵,越早入,越易抽到mario整理劵。如果你抽唔到整理劵,就無架啦
提早入場券邊度有得買係唔係台灣網
klook
原來vip 得日本有得買
所以fp真係唔好慳
有fp我可以玩晒我想玩嘅嘢😂😂😂
話說今期爆谷筒有阿tim
飲品杯有otto 全部我最愛
同埋喺舖頭買夠一定錢有張券可以俾你去影相
而家有snoopy同埋Minion
請一次去USJ急問臨時決定20號去USJ, 而家先買飛

見到klook有呢張FP4同kkday 有呢張入場券(包入任天堂
世界,有13:00or14:00選擇)

我應唔應該買呢FP4啲時間又係咪佢指定時間先入得?唔該
點解我上英文官網買貴咁多
4個人門票加FP4 138400羊,差唔多1900蚊
kkday D卷加fp4先1600
即係我地呢啲外國人唔比買?
有FP 實買,否則會後悔

係佢派指定時間,如果唔係你去官網買,但前提係你可以成功付款
買唔到Fp,主要係想玩Mario同哈利波特,
我星期三去,有冇師兄大約了解,
我係唔係應該一入去就衝去mario盡量玩咗先?
之後再排哈利波特?
哈利波特而家平日嘅話使唔使等兩個鐘?
你幾時去
用klook 買fp 同一張單係咪一定同時間?
自動出票嘅時候係

如果遇上系統錯誤之類嘅情況
佢哋會後台人手處理
有機會俾唔同時間嘅, 或者直接無貨退款
去到門前無得玩可以拎到張FP1玩其他遊戲
肯定係衝Mario先, 好多人仲係第一次去

哈利波特開咗好多年, 依家無咁多人
臨收檔可以直入tim
https://usjreal.asumirai.info/realtime/usj-wait-today-ls.html
USJ 邪惡定價機制
FP 價格浮動, 賣剩越少價格越貴, 你見到價格唔同可能只係短暫出現, 之後會跟升
好似 #364 咁
想問如果八月平日自己一個去排單人使唔使買FP?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞