USJ 環球影城 綜合討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
可以,我就係成功一人
一早去排隊,直衝,玩完食完出返黎
最多叮噹咪排90分鐘,目標呢兩樣實得
蜘蛛俠唔駛點排隊
買FP都唔好買呢幾款
緊係啦,呢個擺明scam
4月果時用JR Pass搭新幹線來回東京大阪, 喺大阪留咗幾日, 主要就係為咗USJ
不過你日數少, 加上JR Pass 10月1日就加價,剩來回抵唔返Pass個新價錢
醒唔起JR pass 加價咁要再諗諗
同意

無問題
FAST PASS英文板應該落唔到APPS
你CAP SCREEN個QR CODE落相簿就得, 唔洗LIVE QR CODE
唔一定要買
而家少左好多人
窮有窮玩既方法
做農夫都可以
有機會會重新入庫, 但唔一定, 你要自己每日夜晚香港時間11點MON住

六日TIME ZONE長幾粒鐘,
閒日TIME ZONE短D,

我自己就鐘意六日去, TIMEZONE長, 方便玩柯南, 其他GAME就玩頭尾2個鐘
有D人鐘意閒日去, 博少D人容易排GAME
真, 15分鐘都入得
臨收園直入
依張野完全係SCAM未去過果D人比錢
唔關事, 全國板姐
你剩係去大阪唔需要理
你仲要拖住一家大細
試多幾日
依樣真係講唔定
而家好多人都係卡依個位
但有D人比錢一TAKE過
個系統點BLOCK法無人知
諗起都勁
拖住個大肚婆同個細跑去園區…
不過好好睇好好天,好天真係加分
落雨可能少人入場、少人排隊,但個心情真係差d
第一次去 個網寫<20000啲熱門game排幾耐到?
又覺得fp太貴
日本飲水機多數都乾淨
師兄想問下係咪要將入場券入落Apps先可以抽整理券?
一家人所有入場券係可以入晒落一部機度嗎?
同埋抽整理券實際係點運作嘅呢?就咁喺Apps就做到,定要去指定地方掃code咁嘅呢?
如果門票入晒落一部機係咪即係可以代所有屋企人抽埋整理券?
咩pass嚟?我7月去

唔係抽,係「拎」,拎到無晒先會變「抽」

當日入晒兩張落一個apps拎就可以

基本上無人會理「抽」果個環節,因為唔會抽得中
Klook買飛小朋友上面寫2023起
想問下係2023年夠12歲就計大人定都係睇返生日(小朋友而家11歲,8 月生日,7 月中去
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞