USJ 環球影城 綜合討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
朝早一入去都會衝過去先
排唔到餐廳嘅話可能4 5點再過去碰下運氣
想買6月中嘅express pass 4
但我見得返星期六日
星期六日入園係咪會勁多人?
會多一啲, 但因為會開早收晏, 加埋票價貴啲, 唔會差太遠
如果一開門衝,可以排到餐廳
我農夫就衝入去玩完兩隻遊戲
影咗陣相,就排到餐廳,排三十分鐘左右
thanks
想問下如果諗住買fast pass
咁其實係咪唔需要再買early entry入場券?
thanks
估唔到玩完仲排到餐廳
但我1140-1210要玩多啦A夢,好驚會撞時間
睇下你會唔會手錶遊戲
如果一開波衝入去,拿拿林玩庫巴,唔玩耀西
即排餐廳應該無問題
打完卡就去玩叮噹

叮噹我覺得咁多個最正
應該跟你咁講啦耀西其實玩下午嗰次都夠
睇你要啲咩做到啲咩
FP 同 Early Entry 無衝突, 但通常啲人唔能夠由開門玩到閂門,唔想嘥錢只會買其中一種

Early Entry 適合可以早起,開門前7am(大約,日日唔同)到門口嘅人
好處係第一個ride唔駛排即玩, Mario Kart果啲仲可能可以唔駛排玩多幾次

FP 比較大眾化啲, 種類多可以揀, 俾得起錢就得
適合唔想早起/玩唔哂全日/有限時間內玩多啲嘅人

仲有一種係去兩日或以上
可以買1.5日票, 2日票, 甚至視情況可以升級年票
適合去大阪日數多,住附近酒店,又想睇嘢買嘢又想盡量玩哂,但又唔想太趕嘅人
耀西…如果特別鐘意或者有小朋友可以玩
大朋友可以唔玩都得
但你包咗就下午先玩
早上唔玩
個Mario 手錶值唔值得玩
我自己上次自己去就冇買
嚟緊同男朋友去諗緊玩唔玩好
見到caurosell有得租
唔好租或買二手

個手錶分數紀錄無得刪

同埋新錶一周目係easy mode

二手錶係二周目會變高難度mode
同 harry potter 園區魔杖一樣
體驗嘢, 適合 fans & 小朋友
買得手帶就預咗玩哂大約兩至三粒鐘

租其實最唔抵, 都係要交收兩次
買二手玩完再同價賣出去最抵
門票仲有 我未買 諗住睇下買到邊日fast pass再買門票 我睇官網今日都有fast pass買到 而家成日mon住官網啲飛 預測人數嗰幾日就唔算多人
今日聽日都有 應該有人改期放咗出嚟 但唔知香港信用卡比唔比到錢
有無手足都係下個星期去而又有Early Entry

之後無為意 on99 撳左入條link諗住試下個password

點知原來個password有效期得3 days…
個password唔係可以用2次?
我16/5 先去結果之前Access一次佢就話我個pw過左期
想問邊到睇到依幾日開幾點?
請教一下,張Fast pass(exp4)有2個game有時間,2個係冇寫時間,冇寫嘅係咪即係幾點去都得?
前一日睇bot啦
應該星期一同星期二大致上一樣時間
請問個bot要點搵

上twitter search果個幾字眼搵唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞