USJ 環球影城 綜合討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
有無巴打有抽Harry Potter盲盒抽中玻璃獸可以割愛

老婆想要 抽左3盒都唔中
呢個真係慘
睇你幾點起身,
如果能夠早起身買early entry 通行證有著數,同埋記得唔好開密碼,詳情睇置頂。
mario world 保證入場劵好似係13:00/14:00,呢個時間應該好多人你入面玩緊,預排庫巴要90分鐘。但好處係唔駛早起,但又確保你入到。

再睇埋你打算咩日子去,最緊要唔好假期,人數預測網站寫唔多既,不如只係買普通入場卷,再日早起去排隊,等一開門就衝mario。慳返錢。
路邊攤有賣普通水,有自動機,好似仲有得斟水
唔駛太擔心買唔到水
下星期5 好似好天

3種特別FP已經開賣分別係
FP7+1, 蜘蛛俠玩2次
FP4+1, 蜘蛛俠玩2次
FP1 蜘蛛俠+影相+特別版新聞記念品
一個跟一個咁排 行到停就開凳 到行得又收返 勁搞笑
屌,今日突然開賣7月中打後,一早準備好日文會員去買,點知又係衰係卡度,所有hsbc 都衰哂,最後死死地氣係英文網先買到,無哂FP 9點半早場
以為佢送依款比你
會唔會有機會有early entry 都入唔到mario world ? 另外,園區附近有無適合一家大細的酒店推薦
你可以自己帶水樽水壺入去
唔好多過500ml就得
依3張勁SCAM
通常15分鐘左右就會封區
但每日一定會有一定數量嘅整理券免費派
視乎幾多人拎
多人入場早D派晒,你拎唔到就無得入
少人入場無咩人拎, 有機會下午12-3點都仲拎到,
勁少人入場嘅話, 下午會解封, 唔洗整理券, 自由出入

光芒酒店, 新集團新開, D設備好新

俾咗依款我
因為小朋友很想入Mario World , 可能要買Mario World 保證入場劵穩陣D
唔該巴打
夏天驚500ml一早飲曬,又唔飲得汽水果汁類,上網又剩係話有飲水機唔知乾唔乾淨
樓上巴打話好多地方有水賣,放心曬
請教一下。如果FP 係英文官網買, 之後入場卷係KKday 買 係咪都冇問題 , 可以整理晒入去 USJ 個App
唔會掛,早入場你比其他普通門票早15-30分鐘入園,到時直奔Mario 就得
唔好去其他玩先
想6月23去
Fp 4 &7 都賣晒
但又想玩多次,黎緊10月尾去東京7日,諗緊會唔會專程去大阪USJ 玩一日
25去,fp 賣哂姐係預勁多人啦
如果唔買fp (其實係冇晒)
6月20 星期二去會唔會少人好多我見預測係20000人咁上下
做農夫拎Mario 飛 再直衝叮噹
又唔一定既…可能多人買係唔想等姐
睇無想唔想俾錢買快證玩姐
六日就一定多人既
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞