USJ 環球影城 綜合討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
early entry我見7月中已經賣晒...... 勁灰
4〜11歳は子ども価格、12〜64歳は大人価格
ただし、12歳でも小学生の場合は子ども価格です

4-11歲小朋友價, 12-64歲大人價
但係, 就算12歲仍然係小學生, 都係小朋友價

正確嚟講, 計生日日期, 但基本上佢唔會刻意去CHECK你
如果佢有懷疑, 先會叫你比本PASSPORT佢睇
因為7月中係亞洲學校暑假, 都幾多香港台灣人去
跟住7月中7月尾又開始日本學校暑假
所以7月你要有心理準備變番之前3月春假咁款
謝謝師兄
我仲未買, 咁會唔會入唔到去mario world 小朋友好想去, 定買2日票機會大d ?
係, 你八月頭預咗會同佢一樣
https://youtu.be/ZAwDZ3reg3E
甚至可能會更癲, 封埋園都似
咩2日券
你其實明唔明點先入到MARIO
你睇多次Q&A
基本上7月20日打後, 如果你唔買FAST PASS或者唔買入場確定券或者8點半前入唔到閘搶整理券, 你唔洗旨意會入到
可能你之前無追PO
前排3月春假最癲果幾日排到出大閘成條街滿晒(係最出面大石牌果個大閘出面), 跟住下午封晒閘, 入場限制, 入面某D GAME要等260分鐘

https://usjreal.asumirai.info/realtime/usj-wait-2023-3-14.html
意思係入園2日 , 希望有一日入到mario world。 另外, 點解係7月20日?
上面我咪講咗日本學校暑假囉
請問fast past 7 可唔可以同行人仕 share , 包括 小朋友?

Fast past 的整理劵 for 1 人only ?
星期2 有機會落雨
依set會勁快賣晒(英文網頁版)
好彩對mario 無咩興趣
今日好多人?
想請問下如果klook買飛,入園時會唔會比張實體劵我架?
有兩張Ticket price C 嘅門票 ,之前係kkday買咗去唔到,1/7 到期,有無師兄嚟緊會去可以接收?價錢可議,低於原價都得
想請問FP啲game嘅時間係喺咪一定要跟足?
我怕game駁game趕唔切下一場
如果肯定要入到,小朋友又想要
我建議你直接買FP,小朋友旅行唔係成日都有
FP直接入到,又排隊快,又確保玩到
駛多少少錢換來更好回憶
一張FP限一個人呀,無得SHARE假設你
2大+2小,個細既又3歲或以上
就要買4張先一齊入到MARIO,同埋玩GAME

買FP就有2個途徑
KLOOK之類<-但時間無得自定
官網<-自己揀,但日/英文,信用卡俾錢又要睇運
唔會,QR CODE入場
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞