USJ 環球影城 綜合討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
係,一定要跟時間,
好似唔會咁駁既...
但你可以上網搵下FP D時間參考下
個星星真係靚既,係園入面用...
但返左黎香港,老婆就唔理粒無敵星了
有冇人有玩Monster Hunter?
心大心細緊買唔買埋
咁要import個qr code入 usj app去攞整理劵?
唔駛拎實體,
你首先KLOOK買張飛,佢會俾個QR CODE你
當日你入咗園,個QR CODE俾左門口SCAN

你就打開USJ個APP,SCAN KLOOK個QR CODE入去拎整理卷
成功拎到,佢會俾個MARIO園區QR CODE你,
就跟返個時間去MARIO園區
門口會有人SCAN MARIO園區QR CODE

可以睇下呢個網站,我覺得寫得幾好,有埋圖教你點SCAN
https://letsgokyoto.com/super-nintendo-world-guide-university-studio-japan/
謝謝詳細解答。 我見klook FP 得大人, 係咁FP 無分小童價?
即係用電話scan電話?
唔該晒你
上網買入場卷 入場洗唔洗check id?
係KKDAY 同TRIP 買左有個qr code
但入到落usj個app既
得門票有分
我個陣就print 紙出黎再scan既
唔駛呀
買門票之嘛
請問 點解 Universal Express Pass 7:Limited & Variety

英文官網: 10800日元 /610港元
Klook : 1345港元

兩者相差一倍?
官網個價係平日價,你揀番你果日會貴番
見張飛寫要print出黎同埋有鸻row係名字佢又寫有機偎check id
第一次買
官網6月尾既fp係咪已經賣哂,睇唔到有
認飛唔認人
唔會對名
飛天龍唔開

2023年5月8日 ~ 2023年6月1日
維修
o...又諗少樣

harry potter 如果一開門就衝,係咪都最少一個鐘
邊日去?
而家HARRY PORTER唔會好多人玩
唔洗刻意衝
岩岩check app見90分鐘

本身諗住呢個,大白鯊,侏羅紀呢d 有機會玩下

下畫就水世界,唔多刺激個d hea 下咁

因為book 左8點半去餐廳,搭車都30分鐘

夜晚表演就預左唔睇
玩完多啦A夢暈暈地
Chok到仆街
九月中呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞