USJ 環球影城 綜合討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
係咪即係門票同FP都要到60日前先買到?我7月中先去。我見出左ABCD以為已經有得買門票
正確嚟講係官網每日開賣兩個月後嘅飛
日子打後2個月內先開賣
主要睇MARIO時間
同埋睇你會唔會做農夫
如果玩能量手環就最好MARIO擺最後+簡下午果D時間
咁樣你唔洗玩完MARIO又要出去玩其他, 因為有機會入唔番MARIO LAND
同埋盡量留頭尾2個鐘衝其他GAME
好癲5月fp已經無哂
買依張啦
EP4, 新1出, 平日專用, 5月某D日子仲有貨.
4個GAME但送多次MARIO賽車
即係可以total玩2次MARIO賽車
https://www.usj.co.jp/ticket/expresspass/exp-4-minion-onemore.html
做農夫係咪應該Mario唔好揀最早 頭兩個鐘沖其他game咁?
我想問下我俾錢嗰度 佢話我唔得 但我幾張卡都試咗都係唔得
用jcb又係唔得

你簡最早既話, 無咩用, 仲浪費咗張fast pass
要試, 唔一定得
有巴打話斷網+無痕 然後就比到錢
仲有資料唔可以亂填
HSBC red card前幾日買冇問題
想問而家門劵同fast pass 係咪要分開買?我見6月kkday要成$1250
fastpass貴左咁多
想問下睇遊行大概幾耐?
見依家遊行1點開始,mario fp 1:20-50玩第一個game, 其實遲咗去得唔得?想睇埋遊行先
係kkday 買兩個人加埋$2788 貴到傻
thx
不嬲都要分開買架啦
閒日少人嘅日子fast pass會平d,
EP7 minimum HK$630
EP4 minimum HK$460
FAST PASS價錢跟日子, 每日都唔同
千幾蚊港紙算係中位數
純粹睇下車仔, 唔留底跳舞既話, 15-20分鐘乜都睇晒
佢遊行路線會停4個位, 你點都一定會睇到
門票500, FAST PASS 900, 好正常wo
第一次去唔知價?
遊行大約50分鐘
分4段, 每段只係喺唔同地方表演一樣嘅野
你睇完20分鐘已經走得
今次第二次 上次壽已經五年前
想問有fp中午入mario一次,如果夜晚時間想入多次,幾多點可以抽一次整理券?定係睇運
你再睇多次頭po Q&A
朝早時段拎多一張整理券
越前拎就越早TIMESLOT
你睇住個TIMESLOT派夜晚果時就可以

但而家好少人入場, 有機會夜晚唔洗整理券入
今日8點MARIO可以自出自入
玩緊Spy family 0識日文
Google translate到頭都大埋
有冇巴打可以開心share答案
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞