USJ 環球影城 綜合討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
想問下師兄知唔知入場玩一日可唔可以用齊fast pass 4加fast pass 7
你去日本官網自己簡岩時間當然可以
但無必要咁做
你咁樣不如買premium
或者直接vip行員工通道省番d時間...
Premium即係點因為我宜家嗰2張 fast pass夾唔岩時間入mario同harry potter區諗住買多張fast pass for 入mario同harry potter區又唔知賣唔賣倒原本張fast pass 4比其他人咪諗住買多張fast pass 玩盡啲
premium全遊戲fast pass, 都幾貴的
但時間一路順住落去, 唔會撞

重點你有無錢先
無錢就唔好諗咁多la
當教學費啦
推咗4個po都仲有人中招
日本暑假前你都仲可以做農夫唔用fast pass玩
日本暑假你真係唔洗諗, 無fast pass唔洗玩, 2個人分開玩算啦
暑假時間早啲去排隊一開門直衝去Mario會唔會玩倒mario game
新手10月頭去係咪會撞到萬聖節
係, 萬聖節活動係9月頭至11月頭
未去過USJ 想去睇下,

原來癲到要幾隻月前買FP +整理券先入到MARIO 園區

唔想咁chur, 錢唔係問題, 係咪買兩日FP PREMIUM 慢慢行最舒服?
嚟緊會去USJ 之前巡遊時間係下晝2點 點知依家改咗做11點 咁啱撞咗我個Harry Potter Fast Pass時間

想問吓成個巡遊通常睇幾耐?呢個情況係咪一定要二選一做取捨 定其實fast pass遲幾個字入啲職員都會通融?有冇人試過?
想請問一下
Mario能量手錶可唔可以玩同一個game去拎哂三把鎖匙?
出事 遲咗一日買 冇哂想要嘅FP7
本身有都要唔同時間
請問可以去邊買
要睇你幾早
暑假多數7:15 ~ 7:30 AM 開門
有錢佬一定係買VIP
有導遊, 有LOUNGE, 行員工通道
FAST PASS有時都要排隊, VIP行員工通道係直入
7月5日開始11:00AM, 全程50分鐘, 但會停4個位置
睇下面條LINK
https://usj365.com/2023/03/20/nolimit-parade-guide/

FAST PASS一定要時間內入, 過時唔比入, 特別係QR CODE券
攻略
https://rosyinnovation.com/usj-mario-keycharenge-yosou

有5個KEY CHALLENGE 要拎其中3條KEY
所有跟日本官網
如果日本官網無, 唔會其他地方有, 有都係呃你
有導遊好似好odd 喎,感覺多個電燈膽好似坐監放風咁跟住你行 唔要個導遊得唔得?反正唔識聽日文
唔要導遊就係fast pass
最貴就fast pass premium, 全game齊晒
之後fp 7, fp 4
因為我借咗朋友個隻
佢已經有一條鎖匙係入邊
又唔記得咗係邊個遊戲
諗住多人就邊條隊短去邊個game玩2次就得
如果可以重復
可以重複
你個fd用過條手錶會變hard mode
你要洗一次game失敗先會變番easy mode
hard mode好難ga, 變相你可能要玩2~3次
睇過滾桶同鬧鐘應該會易啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞