USJ 環球影城 綜合討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
可否留TG?
7月14號去如果唔買fast pass會唔會有d冒險?
就咁睇好似未開始多人
714非常接近日本學校暑假假期
我自己建議叮噹, 然後用手機拎整理券, 再入MARIO

如果一早入MARIO先再玩叮噹, 有可能叮噹要排百幾分鐘

依度有MARIO整理卷紀錄
https://castel.jp/p/6185

依排少人, 有時夜晚MARIO可以自出自入, 所以我覺得叮噹RARE啲
整理劵係咪要咁多人一齊排?定搵一個代表去排就得?
我網上買左fast pass ,
一大一小,但係我只係收到一個code ,
係咪岩架??
Fast pass係每個遊戲只可以用一次嚟排隊?
定指定時間內可重複再排快隊?
用apps拎晒所有人就得
唔一定要拎實體
正常一張飛一個qr code
梗係只能玩一次啦
我再check 下先
我26號先去USJ,
係咪而家就可以將我同朋友既入場卷QR CODE登陸入USJ個APP到?
唔影響個QR CODE入場?
年票先可以預先整
一日門票應該要當日或入場後先入到落APPS
咁即係我等開門果時可以登錄定?
對, 只要佢系統內部activite咗你張門票就入到落apps
明白,唔該哂!!
想問喺官網購買門票有冇幾時買最好?如果諗住下個月月底去買,今個月月頭買定係咪都無問題?
最好佢一開賣就買
想問下Klook 買左票,佢比左個QR code我,點樣入落去個app到?同埋早幾多入?
即係咪有得撳所要揀既日子就叫可以買得?
係, 最近官網出票無咗規律, 佢想出就出, 見到有就買得
感謝,因為我見佢有解釋話最早可以3日前可以買,所以想問清楚🙏🙏

門票唔會完售
只係視乎你做唔做農夫
如果做農夫就買定先, 排少一次隊買飛
或者你要EARLY ENTRY或附送mario整理券果類package, 就要網上買
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞