USJ 環球影城 綜合討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
你係入園即襟整理卷去庫巴?

呢個點see

係咪真係work

不過唔係6月底,應該會多d 人
想問下,我英文site買飛,個pdf寫左7月幾至十月幾,只要A嘅日子都去得
啲飛唔係指定日子嘅咩?
一入園就直入去mario 唔洗整理卷
9點放人入園 大概9點20就開始限制人流
連小遊戲都排到仆街

玩完庫巴大概10點半 已經要拎整理卷入餐廳
就算拎卷入餐廳都要再排45分鐘
十年前去過一次 昨日再去
多人情況誇張好多 閒閒地d game都排100分鐘以上
我記得十年前果次就harry potter 果個先會係100分鐘以上(果陣仲要岩岩開無耐)
唔計USJ,係日本 book餐廳食飯我感覺都難左好多
九月頭正常啦
叮噹XR果排都完了
小朋友一定會CHECK, 大人好難講
類似KKDAY KLOOK果D
佢懶得SET變動價, 直接分3個價錢指定你某D日子去
睇完條片 mario game真係幾趕客
我唔係fans可能唔去排
聽完都唔想去
咁會唔會我果日本來A, 但無啦啦轉左去B咁架?
諗住早一晚住埋usj d 酒店,一日夠唔夠玩定分兩日好呢?佢啲飛有冇多過一日,印象中迪士尼有usj 唔太清楚 thank!
咁你最後玩左邊d game, 平均一個排幾耐
7月中前,如果你做農夫,一日乜都夠晒
依個唔太知,未試過,我係日本官網買或者即場買
我係usj app買,因為7月18日,7月中佢都話係A, 驚佢計錯之後改做B/C就入唔到
請問點解A無Early Entry ?
另外,Fast Pass 係咪當日任何時間都用得?
玩晒FAST PASS 7個 - MARIO 兩個, HP 兩個, 蜘蛛俠, MINION, 荷里活過山車
無FAST PASS而又有玩既得JAWS,濕身侏羅紀同逆向荷里活
係MARIO 餐廳食飯攪耐左
多啦A夢好早就CUT左條隊了
年紀唔細喇, 排太耐隊會累
舊果D就排得快既, 45分鐘
逆向荷里活就耐喇....個半鐘呀

我係APPS見多啦A夢係190分鐘, 我自己就玩唔到了
如果3個人買FP, 會唔會分配到3個不同時間?
你一次過同一款FP揀買3張, 唔會唔同時間
啲人話klook kkday有機會會唔同時間
我無手帶入到去ON99無野好做,玩完庫巴1個鐘左右就出返去
想問如果我想夜晚入去mario 果度影相,係咪都要一早抽定整理卷先入得?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞