USJ 環球影城 綜合討論區 (4)

1001 回覆
5 Like 0 Dislike
正常係當「失效」
除非個staff開恩,無飛都照比你入,機會好微
停運都好,感覺真係舊,
可以重新裝修,個3D眼鏡變成叮噹個隻,
正好多
而家係Usj好多香港人
係,我都係今日去
thx Ching
同個 staff 講, 有機會俾過張黃色或藍色即日單項 FP 你
唔係好知佢個 OS 係咩意思
但今日下午叮噹壞咗停止中, 佢應該係入唔到去
唔好意思巴打 OS即係Out of Service
同現場個 staff 講, 有機會俾過張黃色或藍色即日單項 FP 你, 可以即日唔限時排快隊玩張紙上面其中1項1次
岩岩排mario kart見到4個港女買左張200蚊細凳仔一路排一路坐 笑死

會送一張無敵fast pass,全日簡一個game任何時間用都得

但今日叮噹有停止運作咩?唔見有人講
頭先睇 App 有中止中, 依家好似已經開番
有Out of Service

今朝大白鯊都有問題,送咗張限時快卷
我以為你話你遲到

Out of services就一定會送黃色無敵fast pass
咁正,大白鯊變叮噹/mario fast pass
今日都多人嗎?
有呀,台灣人話喺架車度坐左半個鐘,跟住被放返落嚟之後又叫啲人喺旁邊等,戇居居嘥左好多時間
Klook 買tickets 有分early entry 通行證和mario world 保證入場劵, 如果主要去USJ 想Mario World 玩, 應該買咩tickets 先啱?
佢冇依兩款
mario kart 話110分 實際排80
太空果個話80 實排60
人多但未到水泄不通
條隊又窄, 又多樓梯, 又行下停下, 點開凳仔
想問入面除咗water fountain之外有冇普通樽裝水賣?官網搵極都係汽水果汁類,又冇講有自販機

屋企人有糖尿唔飲得咁多汽水
有普通水
唔該巴打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞