NVIDIA & AMD 新舊顯示卡討論兼等等黨悲報29 唔撚買卡

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
Pegasus 咪飛馬
pegasus唔係飛鹿咩
見佢打_以為唔係
咁真係唔知咩事了,我msi
可能有暗病都唔定
閪馬怕閪佢咩直接開頭都得啦
收訂炒礦卡
睇錯飛馬,不過上網搵唔到呢間舖喎
pegasus唔係飛鹿咩
見佢打_以為唔係
閪馬怕閪佢咩直接開名都得啦
收訂炒礦卡
江山易改 本性難移
買完收件之後手插舊機出事我就已經問佢地邊間代理,佢地答左我riv_a保咁我見有代理就無理到,
開頭我以為因為我pc太舊,個火牛計完數唔係好夠供張6700xt所以我以為自己問題就無再整到,
咁1~2月過時香港堆pc件又勁多缺貨,等到3月砌好新pc裝上去先知一樣出事,
到3月走去搵代理聽佢d員工講話幫手寄去廠都覺得唔對路,google先知riv_a保=幫手rma
你係買咗邊張6700xt

btw
水行貨,即係行貨,不過係水,佢間鋪自己保,即港行
BIOSTAR Radeon RX 6700 XT 12GB OC
原來生物星有出卡 唔講唔知
唔怪得之係Rivia代理

不過生物星d卡狗都唔屌
https://www.youtube.com/watch?v=K8ibHJC1nyw
以後只買三大廠n卡,自己唔識搞真係無辦法
200蚊幫你收咗佢,你換4070
想換70/70Ti
techicardia成日幫佢賣廣告
無論5700xt定呢家6800xt
我都冇咩問題出現過 應該都算好好彩
我唔會信amd
粒5600g搞咗我勁耐,就係呢粒u搞到好多硬件台巴打記得me
唔裝driver咪唔會time out囉
唔係3060Ti先令人記得你咩?
之前我有粒4750g又係比amd玩殘左,燒機會hang機最後搵左勁耐先發現要BIOS手動加電壓先冇事

不過我用緊7900xtx暫時冇咩野
amd yes

用過ryzen 1600 之後冇再用過

有冇大佬知道 razer keyboard 線應該插下面邊個窿?
認真咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞