NVIDIA & AMD 新舊顯示卡討論兼等等黨悲報29 唔撚買卡

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
仲玩緊嘅原因其實都好簡單啫,就係除咗Apex之外已經好難搵到有同級質素嘅大屠殺類game可以玩,更何況玩咗咁耐都用咗好多時間去練槍法同身法。即係如果唔講EA嗰啲戇鳩自爆操作/垃圾bugs/打擊外掛差之外嘅話,成隻game根本無可挑剔,操作爽快節奏適中,仲有明星比賽效應其實呢啲真係好難輸。

講起Charge Rifle ,其實係人都知道擺明做爛咗,Hal同Mande都係直播到屌過Charge Rifle 簡直係崩潰人哋嘅心態。俾Charge Rifle 打底嘅話真係會燥底到爆炸,通常鍾意用Charge Rifle 嘅人都係冇窗法可言,但係又鍾意搞鳩人哋,正一仆街仔
乜撚野補貼每張卡50美元, 賺少50黑心錢咋 DLLM 皮褸佬........
Sapphire PULSE AMD Radeon RX 6400
依張應該OK? 見到珍寶都係1K
幾年前1070 先379usd
依家減完都要549usd
4.1 同 2.1 電壓唔同左
你都是開進階攪啦,原裝計1150 6% 太多啦
AMD而家行 curve 你就算1100 佢都是行0.8v幾
OC.net 有詳細講解
以前食個早餐$20tim….
老黃轉台積代工,要搵晶片設計公司專門設計俾台積代工,設計費大約億零美金左右
回曬本之後淨賺咪可以減價
大把人怒屌 70 喇 無人要貨咪要減

遲下60/ 60ti 仲俾人屌得勁 得8GB vram
每代都要架啦, 不如話外殼同包裝請左名人design, 要回多十億本丫笨..........
等4070 減價即買
唔買最抵
等多排買5090
睇個勢已經知 4060 會斬到殘廢

已買 A770
所以鍾意玩sniper 既我鍾意用哨兵
有挑戰好多
好奇問一下巴打用a卡玩apex ,出現engine error 既次數多唔多
兩張都廢過1060
痴線而家D入門卡唔係人用
如果唔包括UI Ran Out of Room 嘅話就從來冇試過 . Engine Error 好老實講 , 上網睇人哋N卡A卡都試過出 , 所以我都好難話係人哋特別手臭定係我特別手香

戴返頭盔:我嘅經驗唔等於其他人嘅經驗 , 我冇事唔等於人哋冇事 , 只係人哋唔好彩
其實預期叫人哋買64/1630 , 不如平價600-800幾買張二手1060仲好
6400 50W 1060 120W 要插電
比sff用可以既
係咁架啦 唔係邊有等等黨理論

唔好忘記 老黃淨係賣粒gpu
張卡既其他野唔關佢事的
同一粒gpu 但貴卡賣貴千幾蚊 就消費者決定值唔值
A卡根本唔會考慮 以前中過伏
由n卡換咗a卡打apex ,發生engine error 既次數密咗
唔知會唔會係intel cpu 配a卡既問題利申有用ddu 清乾淨舊driver
計die size咁你不如用返最舊果d工藝

果d睇個樣大件夾抵食
咁你點睇4080 粒die 只係千零蚊,但狂加價又賴台積電?
ram關佢事架
成套打包賣

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞