NVIDIA & AMD 新舊顯示卡討論兼等等黨悲報29 唔撚買卡

1001 回覆
5 Like 1 Dislike
我果張係風冷嚟
不過部機放枱底
同3090ti比只輸少少
買左4070ti 性價比算係咁
30系應該得番2手先有人買
而家唔會買3090ti,正路有新買新,玩4k一定攻頂,2k加光追就4070ti或4070
2k用4090仲好,而家開DLDSR2.25x同DLSS3玩緊witcher 3 NG+,秒秒都係CG級畫面
無張4090
都唔敢同人講自己有打機
都係加少少姐
pny 有冇咩鑊氣?見佢4070 $4599
美國牌子,維修有撚排咁囉
行貨 代理唔會真係寄返去美國維修咁顛
代你寄去美國
同埋中坑藍c廢老集中地
吹奏支那手機, 鍾意買支那版手提電腦
花大量時間研究儲值電話卡為咗慳幾蚊
不停搵方法用win7+最新hardware
鍾意用啲支那“優化系統”軟件改到個windows古古怪怪然後屌鳩microsoft唔穩定
想緊4080 買pny 定giga 好, pny 3年保, giga 有 4年
係時候幫PNY係香港發光發亮
雖然定位2K卡 但其實大部份4K 60FPS 都唔係問題
之前用3080玩UBI d Game4K開到盡都唔會話Lag到玩唔到
玩唔到果堆Game基本最佳化都唔好得去邊
我要求低 唔洗要光追 4K60Fps 已經收貨
3090個價閪到無人有 4070Ti個價位算係接受到既價位
4070ti 去 4080 已經唔可以叫加多少少
4090 同4080 最平係佢, 雖然個樣7 d
新卡定價黎講 4070ti真係無得輸
你話貴 其實全個40系都貴 4090亦唔覺得有咩性價比可言
丐版之光
其實都算靚既,我覺得好睇過galax 同inno3d 先
但個包裝真係簡陋左啲
4090係Top end
Vram 24Gb
夠用到下代卡出嘅
3800x
x570 plus
750w牛
由2070s 轉4070ti 想最高畫質特效全開2k 144hz玩3a大作
各位點睇粒u要換過嗎
U換5800X3D
即係u同display都換哂佢
3800x係咪唔夠推4070ti
星期日落腦場 高登,聽到有人9千砌咗3060ti g6x,冇睇spec, 不過覺得好似埋單價格怪怪地咁

btw, 4070係咪冇乜人砌,大陸都話賣唔出,要破發。 19香港撞正燒肺券,益咗腦場
ventus
我覺得係睇你用咩mon,如果係4k Hi-End mon嗰啲應該攻頂,普通4k 2k想要啲畫面有質素買4070或ti,買張中高價卡應該頂到4-6年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞