有冇十幾二十年前嘅年輕人講吓千禧年代係點

720 回覆
342 Like 19 Dislike
因為正版比翻版更方便
以前foxy down歌 bt down戲成日要搵種好麻煩
搵到又可能down得極慢 質素又低 又驚有毒
$8應該全港最平
一般單拼10蚊,雙拼12,仲有包陽光紙包飲品
街市果啲好平
仲有罐康師傅送

其實外國好似都仲興
我前排IG見到有人post唔知酒店定啲貴餐廳
三四百蚊仲話好抵以前最興果時好似80-百頭
係有啲人拎舊肉過黎問你要幾多切俾你
仲有係我第一次食燒菠蘿覺得好正

同埋果時未咁興日本野
都係食五十嵐呢啲港式日本野
壽司就元祿、明將
再後少少00尾先興黑夜壽司果堆
年代唔同呀
知識產權強咗好多

不過以前有租碟舖,10蚊8蚊租碟返屋企睇
劇集卡通片都有得租
好大陣白花油味
李克勤同張敬軒完全無得比
張敬軒係少數唱live好聽過cd既香港歌手
唔係呀
巴西燒烤好似二百幾都有,lunch食過,都係睇佢多唔多種類嘅肉,有plan揀
喺英國都食過,30幾磅任食,salad bar有幾十樣嘢揀
癡線成世人未試過食到咁滯
嗰次之後我就無食過
都話係個人意見
有人鍾意有人唔鍾意
就係咁
Ass Man
三個字
我幫你 攞高分!
應該自己鋪?咁平點交租呀
係咪呢排我都賺夠啦,我都想俾人賺下
講到尾,真係俾social media改變到大家都無耐性睇太哂時間心機嘅嘢
啱啱search咗中環好似有巴西燒肉食
燒菠蘿好正,食串燒都會叫
黑夜壽司係咪一壽司,以前好鍾意
我係回應佢話以前啲電話好大部,2000 年代前後好多電話都細過部而家啲 smartphone 喎
以前返學之前要特登兜路去商場幫屋企人還碟
攝隻碟入租碟鋪門口個箱
開鋪前還就唔使罰錢
不過一兩年之後都執咗
周杰倫2000s時期啲MV成日出現電話哩樣嘢
好似好吸引
生不逢時
啱啱聽埋janice妹妹嘅歌
把聲好似,但有幾首幾好聽黎明好有眼光

酷愛而家聽我覺得好7, 唔知歌詞講乜,但可能係當年嘅定義係好聽

2000s歐美啲歌影視又係好正
喺netflix 套新劇beef聽返嚟
https://youtu.be/fV4DiAyExN0
https://youtu.be/Oextk-If8HQ
街市果啲都應該係攞現成貨
我記得盒飯比正常少
料算正常量
同埋果時好多$10雲吞麵
我讀書果時$100左右一餐叫好奢侈
侍應會拎住一大串烤肉每枱問下啱唔啱食,要就切一份俾你,一個價錢任食
有賓佬彈結他唱歌,佢行到你果張枱可以點唱,或者叫佢是但唱隻歌

幾有氣氛架
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞