有冇十幾二十年前嘅年輕人講吓千禧年代係點

720 回覆
342 Like 19 Dislike
調返轉
Csgo 先無lol既一半
當時網吧9成既人玩緊lol
再睇埋當年高登既cs 同lol 既推post速度
就知個陣既lol紅既程度根本無game可以比得上
Janice 同側田岩岩出道個1 2年其實紅到仆街
D歌唱到街知巷聞
個時唔係叫耳機
同你差唔多
我第一次自由行係06年去台北
無google map全部亂行問人搵路
行到邊食到邊
Twins紅過Mirror好多啦 仲有依家娛百走咗小豬小鬼之後已經變到好垃圾淨係識玩狼人殺
睇在線人數就知 csgo全球最高先140萬

Riot:「我們每天都會看到《英雄聯盟》有 800 萬玩家同時在線,證明《英雄聯盟》仍然是全世界最大的PC遊戲,這甚至比 Steam 十大遊戲加起來的玩家數量還要多。我們在全球各地建立了一個盛大的社群,我們感謝每一位玩家。」
阿GEM已經講緊係2008年出道啦
千禧年代啲歌正過依家啲垃圾歌多多聲
網吧要去到早幾年先開始末落啦
2010年左右lol既出現令網吧又返生咁滯
不過唔使睇,劇情好9唔搭8, 人人3角戀咁
其實你應該係聰明先會爆讀書,蠢人先會覺得自己可以天才波,然後同人講自己如果想都可以入到大學
以前sms打英文msg係咪要同一個制入面㩒幾下先㩒到想要既英文字
但點解佢哋而家無順理成章做咗樂壇大哥大姐嘅
咁公道講,你睇番youtube view 數,小鬼n年前唔好提啦,小豬走左之後,甚至走之前,五堅情完完全全頂得住,人地玩狼人殺玩到上小巨蛋

唔好自己無睇無了解就話無人睇好垃圾
日本好似仲有俾人過夜嘅網吧
變晒質都已經唔係娛百啦 以前嗰啲百分百聽證會、粉絲同樂會同藝能發表會冇晒或者比人cut到得翻十分鐘
blackberry好似係以前美國總統會用
你用3GS嗰陣係多唔多人用smartphone, 已經會whatsapp?
遲啲youtube睇吓先
大冬瓜
公司問題又有,自己問題又有
得Y2K前好睇
Gilbert死咗呀!勁深刻
補習天王喺有dse前應該搵好多
而家兩個公開試得返一個
加埋生育率下降 應該淘汰咗好多補習天王
都好幾個破產/入獄/同補習社對簿公堂/食女學生

AL考生入大學應該難過DSE考生
而家好多人asso駁到大學

https://youtu.be/kEn28lXGong
早幾日睇到哩條片,個心實哂,又睇到眼濕濕
諗起當年考試嘅恐懼

絲打有冇睇日劇重啟人生?講幾個80後女人嘅友誼,
我見你講學業同娛樂,都同劇入面嘅主角做嘅嘢好似,你可能會鍾意套劇
我男人老狗唔同年代都睇到好投入
小姐,閣下貌美如花,夜闌人靜,獨自歸家,容乜易有色狼辣手摧花,扯你的底褲,撕你個Bra

仲有不灰鞋

如果唔係咁低budget,畫面咁差,其實劇本高汁過近年啲港產喜劇好多
兩樣都有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞