[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#105

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
SDR係咪 = 開左local dimming但冇HDR既miniLED?
汁?
本身有個1080 Mon
想買多個4k Mon
一上一下或者一左一右咁
咁樣work 唔work架?thank you
有無得夜晚送貨架
法奧送貨時間係晚上7-11點,不過你預差唔多11點先送就得
咁掂啦,唔該巴打
display card用緊2080s推唔哂4k 60就唔太考慮4k 144 mon
見到27m2u-d幾抵屌
唔洗諗到咁複雜
MINI LED嘅local dimming對SDR都有效
不過有D傻仔雜牌MON會鎖死HDR先用到local dimming
係咪指惠豐中心地底?
原來果間豐澤仲未執
以前行過覺得果間豐澤好陰陰沉沉
ASUS要訂
訂都好過買27gr95qe
西洋菜南街個間
M記隔離
我前幾日起PRICE問PG32UQX有冇貨
有幾間都係寫18XXX佢哋全部都話要訂
然後有一間都係寫18XXX 佢話個倉可能有一隻
要幫我睇睇
之後琴日就話有貨 但係即刻改咗21XXX
等下個月睇吓PG27AQDM有冇現貨算
外國較新評測話因為兩隻都係霧面, 雖然Asus 光啲但都係有啲失望,反而LG跌價快,其實值得一試
有無師兄知道Samsung odyssey g9點樣雙mon
我本身諗住佢個mon夠大可以一開二,點知佢話要唔同source…
想揾隻唔太貴既32吋 mon, 見到有隻 MSI MS321UP 有 32吋 IPS 起初定價6千幾, 但而家三千唔駛, 插左一半, 唔知有冇伏 !?
HDR好似係ASUS好啲
睇人評測LG好似係唔夠光
今日行黃金vg289q1a都係咁上下
想入手3星34 oled點入手先最抵?
2K 144 IPS 27吋
係咪27GR75Q-B最抵玩, 有冇其他介紹26.5都得, 唔想太大
同意霧面係浪費OLED
我睇完27gr95qe都係失望
我本身用緊c2
有mla都搞成咁
開鮮艷mode先解鎖光度 但d色錯晒
駁同一部電腦 同一張顯示卡 都算係兩個source
如果單純係多開視窗 一個source都得
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞