[#Mon#Monitor]螢幕集中討論#105

1001 回覆
2 Like 10 Dislike
負責維修個師傅打黎話拆嗰陣少不免會爆
要求左幾次話要處理返個背殼佢都話搞唔到
打返去維修部又冇人聽 直接喺佢地個官網email客服算
搞大啲上埋reddit
本身有送
G8 OLED冇4k係一個遺憾
痴線
報去LG個板?個師傅個回覆真係搞到人好撚燥
email左佢地維修部都覆埋話冇辦法搞 屌佢老未
pcmaster race個啲大版
原本咩事要整?
panel有問題?
唉 仲諗住近期買佢
試下email LG官方?
聯絡左官網email同一個答案
依家聯絡緊總經理郵箱睇下點
有好大粒唔知死點定塵
1080P HDR 24寸樓下 144Hz
有邊d可以選擇
用緊 kd25f 都兩年幾 開始頂唔順佢啲色水 同埋黎緊想玩d4 想上2k 主要係用黎玩fps game 有咩好介紹?
咁搞法 售後好似得Dell 信得過
想問下DELL可唔可以日本amazon買完之後比錢買Premium轉國際保養
pg27aqn ips 360hz
pg27aqdm oled 240hz
依家用緊PG279Q+XG27UQ
PG279Q就收皮 諗緊換PG27AQDM好定係4K好
MINILED又冇乜心水(PG32UQX得HDMI2.0唔考慮)
想直上OLED 但又冇位放C2
唔知等唔等 27in oled好
Lg 係咪唔會考慮 我部機9900k 2080ti 換mon姐係要換埋機
換左c2, 有冇hdmi 靚線介紹
顯示卡用緊3070,想問下有無款隻4k mon啱用,主要攞黎打機睇戲,筆直4千內
3070玩4K有少少炆水
請問24 2K 有咩推介? 純睇片加文書工作,唔打機,唔剪片。 謝謝。
係華輝買咗條綠聯,垃撚圾
點樣垃撚圾法
行4K 60會起好似雪花咁嘅粒,但1080就冇,證實咗訊號源冇問題,所以應該關線事
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞